Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ābols piespēlē Bukarta vārtos, Gudļevskis paliek rezervē

Ābols piespēlē Bukarta vārtos, Gudļevskis paliek rezervē
Rihards Bukarts
Foto no sportista personīgā arhīva

Rietumu hokeja līgā ar vārtu guvumu atzīmējās latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts, kuram asistēja tautietis Rodrigo Ābols. Savukārt Amerikas Hokeja līgā vārtsargs Kristers Gudļevskis palika rezervē.

Rietumu hokeja līgā rezultatīvu zaudējumu piedzīvoja Portlendas "Winterhawks", kas pirmo trešdaļu uzvarēja ar 3:0, taču tad ielaida piecas ripas pēc kārtas un beigās piekāpās ar 5:8. 58. minūtē vairākumā komandas piektos vārtus pēc Rodrigo Ābola piespēles guva Rihards Bukarts, tobrīd panākdams rezultātu 5:7. Abi latviešu uzbrucēji spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Portlendas vienība ar 14 punktiem 16 cīņās Rietumu konferencē ieņem astoto vietu.

Amerikas Hokeja līgā pie uzvarām tika Sirakjūzas "Crunch" un Jutikas "Comets", kas savā laukumā pieveica attiecīgi "Phantoms" (2:1) un "Bruins" (5:1). Kristers Gudļevskis šoreiz palika rezervē, un "Crunch" vārtus sargāja Edams Vilkokss, kurš atvairīja 25 no 26 metieniem. Savukārt Ronalds Ķēniņš joprojām nespēlē traumas dēļ. "Crunch" ar 11 punktiem 10 spēlēs (55,0%) Ziemeļu divīzijā ieņem ceturto vietu, bet "Comets" ar 12 punktiem 11 mačos (54,5%) atrodas piektajā pozīcijā.

Austrumkrasta Hokeja līgā zaudēja Ralfa Freiberga pārstāvētā Tolīdo "Walleye", kas mājās atzina "Thunder" pārākumu (0:1). Freibergs izdarīja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes - tieši Freibergam esot uz noraidīto soliņa, pretinieki 14. minūtē guva vienīgos vārtus. "Walleye" ar deviņiem punktiem deviņos mačos Austrumu konferencē ir septītajā pozīcijā.

Kvebekas Junioru hokeja līgā uzvarēja "Huskies", kas savā laukumā ar 4:2 pieveica "Armada", taču Mārtiņš Dzierkals pie punktiem netika un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. "Huskies" ar 36 punktiem 21 spēlē Rietumu divīzijā atrodas pirmajā vietā. ASV Hokeja līgā nespēlēja ne Kārlis Čukste, ne Georgs Golovkovs, bet viņu pārstāvētās komandas Čikāgas "Steel" un Vaterlo "Black Hawks" uzvarēja attiecīgi "Saints" (4:1) un "Lancers".

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

WHL Network
QMJHL
USHL
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-08 10:43, pirms 8 gadiem
Ui, nu ko Dzierkalam beidzàs point streak. Nekas, galvu augšā, krāj nākamo. Ogre ar Tevi
, 2015-11-08 11:17, pirms 8 gadiem
Jevpalovs aizmirsts, viņam šonakt gols.
, 2015-11-08 11:57, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Bukarts gremdē Ābolu.
Malnī vonogi laikam grib nu divejim vīnu pajimt i tagat skotuos kurs lobuoks..
, 2015-11-08 23:49, pirms 8 gadiem
Dzierkals -2? No kurienes tadi brinumi izrauti? Agri?
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".
Mirklis pēc Nika Feņenko (Nr. 21) gūtajiem vārtiem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Feņenko turpina precīzo metienu virkni, Vilmaņa 0+3 kaldina atspēlēšanos no 2:5

Visās trijās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra otrās kārtas kaujās vārtus guvis Beikomo "Drakkar" aizsargs Niks Feņneko, kuram šonakt trīs rezultativitātes punkti (1+2) panākumā (6:5) pagarinājumā pār Akadī-Bathērstas "Titan".