Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Indraša "Dynamo" panākums, Hārtlija "Avangard" Sočos atstāj SKA pēdējā vietā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Indraša "Dynamo" panākums, Hārtlija "Avangard" Sočos atstāj SKA pēdējā vietā
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Pārbaudes turnīru Ņižņijnovgorodā ar uzvaru 4:1 pār Minskas "Dinamo" šodien turpināja uzbrucēja Mika Indraša Maskavas "Dynamo", kamēr draudzības spēlē Minskā pret vietējo "Yunost" Leonīda Tambijeva trenētā un vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētā Karagandas "Sariyarka" trešajā periodā ielaida piecus vārtus.

Minskas un Maskavas klubu duelī rezultāts palika neatklāts līdz pat 34. minūtei, kad maskaviešus skaitliskajā vairākumā vadībā izvirzīja Daniils Tarasovs. Tiesa jau pēc vairāk nekā četrām minūtēm tikai ar baltkrievu hokejistiem spēlējošie minskieši atspēlējās - rezultatīvs bija Igors Martinovs (1:1). Līdz pārtraukumam "Dynamo" gan izdevās atgūt vadību (2:1) - minskiešu vārtsargu pārspēja Jūso Hjetanens.

Noslēdzošajās 20 minūtēs vispirms 3:1 vairākumā panāca Tarasovs, kamēr mača izskaņā tukšos vārtos ripu raidīja Jegors Popovs. Miks Indrašis šodien spēlēja maskaviešu trešajā maiņā.

Minskā uzbrucēju Kirila Tambijeva un Kirila Galohas, kā arī aizsarga Edgara Siksnas pārstāvētā Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempione Karagandas "Sariyarka" nenoturēja pirmajos divos periodos iekrāto minimālo pārsvaru un ar 1:5 kapitulēja Baltkrievijas čempiones "Yunost" priekšā.

Visbeidzot kaunpilnajā pēdējā vietā pirmssezonas turnīru "Sochi Open" noslēgusi Sanktpēterburgas SKA, kas šovakar ar 1:4 atzina Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" pārākumu. Pa vārtiem omskiešu labā guva Deniss Zernovs, Pāvels Dedunovs, Sergejs Šumakovs un Valentīns Pjanovs.

"Sochi Open"

VKomandaSUUPZPZVārtiP
1.Sochi422009:48
2.Dinamo R4201112:125
3.Krievijas olimp. izlase4201110:85
4.Lokomotiv420027:114
5.Avangard410039:112
6.SKA4100311:122

     [+] [-]

, 2019-08-08 23:23, pirms 5 gadiem
Interesanti,kāpēc neizspēlēja pilnu apli?Būtu interesanti pavērot maču pret Avangardu.

     [+] [-]

, 2019-08-09 00:44, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Interesanti,kāpēc neizspēlēja pilnu apli?Būtu interesanti pavērot maču pret Avangardu.
Austrumi - smalka padarīšana
Rets gadījums, kad DR guvuši visvairāk vārtus turnīrā

     [+] [-]

, 2019-08-09 06:20, pirms 5 gadiem
tas, ka spirtacentra biedru rakstos hokejā daudz kļūdu un dezas jau man sen pierasts...
bet, biedra Justoviča Piņķu pārsaukšana par Minsku , atstāj iespaidu ka par hokeju šosezon būs vēl vairak dezas un kļūdu nekā iepriekš, ja par hokeju rakstīs no flashscore.com...

paskatamies rezultātu ierakstam, Junostj pirmā , tātad viss skaidrs , spēle notika Minskā

sastāvi nav pielikti flešskorā "nu i her snim", labi, ka tik daudz zina tur esot Tambijevs, Siksna un Galoha. Un ierakstam. Ja paskatītos oficālus avotus, tad uzzinātu ka Tambiks ir precējies un nespēlēja, bet spēlēja Grīnbergs , kurš esot uz pārbaudi...

un vispār , ja jau rakstam par VHL klubu pārbaudes spēlēm, kāpēc nav pielikta vakardienas Ladas spēle ar A.Ozoliņu sastāvā?