Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Artūrs Ozoliņš karjeru turpinās "Lada" rindās

Artūrs Ozoliņš karjeru turpinās "Lada" rindās
Artūrs Ozoliņš
Foto: hclada.ru

Latviešu uzbrucējs Artūrs Ozoliņš pievienojies Toljati "Lada" komandai, kas nākamajā sezonā vairs nespēlēs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), bet būs Krievijas Augstākās līgas (VHL) dalībniece.

Ozoliņš VHL aizvadīs jau piekto sezonu. Vispirms viņš vienu gadu pārstāvēja Penzas "Dizel", tad divas sezonas nospēlēja Angarskas "Yermak" komandā, bet pagājušo sezonu aizvadīja Krasnojarskas "Sokol" rindās, 52 regulārās sezonas mačos tiekot pie 34 (13+21) punktiem, bet deviņās izslēgšanas turnīra cīņās savācot astoņus (1+7) punktus.

Ozoliņš spēlējis arī Zviedrijā un Kazahstānā, kā arī savulaik aizvadījis deviņus mačus arī Ontario junioru līgā Kanādā.

Ozoliņš nav pārstāvējis Latviju pasaules čempionātos vai olimpiskajās spēlēs, bet piedalījies valstsvienības pārbaudes mačos. Uz vietu izlasē viņš pretendēja arī šajā pavasarī, bet tika atbrīvots aprīļa vidū. Savulaik uzbrucējs pārstāvēja Latvijas U18 un U20 izlases pasaules čempionātos.

"Lada" KHL spēlēja pirmajās divās sezonās, kā arī kopš 2014. gada. Pagājušajā sezonā vienības galvenais treneris bija Artis Ābols, kā arī sastāvā spēlēja aizsargs Kristaps Sotnieks, tomēr Toljati hokejisti visas līgas kopvērtējumā apsteidza vienīgi Rīgas "Dinamo" un Hantimansijskas "Yugra", tiekot izslēgti no turnīra. Izslēgta tika arī "Yugra" komanda, ko nākamajā sezonā VHL turnīrā pārstāvēs cits latvietis Ēriks Ševčenko.


, 2018-06-08 17:03, pirms 6 gadiem
Veiksmi!
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".