Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenberga 44. punkts neglābj "Nailers" no zaudējuma pēdējā spēlē

Krastenberga 44. punkts neglābj "Nailers" no zaudējuma pēdējā spēlē
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Kārtējo, 31. zaudējumu ECHL šosezon piedzīvoja Renāra Krastenberga „Nailers”, kas piekāpās „Komets” ar 2:5, latviešu uzbrucējam atzīmējoties ar piespēli.

Pirms šī mačā spēles latvieša pārstāvētā komanda zaudējusi divos mačos pēc kārtas, un jau kādu laiku palikusi bez „play-off” izredzēm. Cīņā pret divīzijas trešo labāko komandu „Nailers” pirmo ripu ielaida pirmā perioda vidū, bet otrās trešdaļas sākumā rezultāts kļuvis 0:2. Drīz vienības uzbrucējam Zakam Linčam no Krastenberga piespēles izdevās samazināt deficītu līdz 1:2, bet vēl trīs minūtes vēlāk Sedriks Lakruā panāca neizšķirtu – 2:2.

Tomēr trīs nākamās ripas ielidoja „Nailers” vārtos, un komanda cieta sakāvi ar 2:5, zaudējot pamatlaikā jau 30. reizi šosezon. Renārs Krastenbergs bija aktīvs uzbrukumā, izdarīja četrus metienus un maču noslēdza ar neitrālu lietderību. Sezonas 62 mačos uzbrucējs guvis 19 vārtus un atdevis 25 piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir -17.

Līdz ar to noslēdzies ECHL regulārais turnīrs. „Nailers” ieņēma pēdējo, sesto vietu Centrālajā divīzijā ar 72 punktiem 72 spēlēs. Krastenberga vienība izcīnījusi 31 uzvaru, cietusi 31 zaudējumu pamatlaika, bet vēl desmit neveiksmes piedzīvojusi papildlaikā.

Izmantotie resursi:
ECHL

     [+] [-]

, 2019-04-08 11:36, pirms 5 gadiem
Kā Matulis teica 20 vārti arī Āfrikā ir 20 vārti. Vajadzēja šo pamēģināt izlases sakarā, tikai vai viņam atrastos vieta, lai uzreiz izsistu ārā kādu no piemajām 2-3 maiņām.

     [+] [-]

, 2019-04-08 11:52, pirms 5 gadiem
backstab rakstīja: Kā Matulis teica 20 vārti arī Āfrikā ir 20 vārti. Vajadzēja šo pamēģināt izlases sakarā, tikai vai viņam atrastos vieta, lai uzreiz izsistu ārā kādu no piemajām 2-3 maiņām.
Viņs tak pārbaudījās pirms gada un arī šogad ir kandidātos.

     [+] [-]

, 2019-04-08 12:51, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Viņs tak pārbaudījās pirms gada un arī šogad ir kandidātos.
Jo tuvāk nāks PČ, jo vairāk uzradīsies "fanu", kas brīnīsies, ka Ozoliņš pēkšņi atdzimis, kāpēc nepārbauda to vai šito un kur tad Biļalovs, Majone un Videls.