Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bazevičs izcīna Francijas čempiontitulu

Andrejs Siliņš

Bazevičs izcīna Francijas čempiontitulu
Kristaps Bazevičs
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF

Latvijas hokejists Kristaps Bazevičs piektdien kļuva par Francijas čempionu - finālsērijas sestajā spēlē latviešu aizsarga pārstāvētā "Gap" ar 4:2 viesos pieveica "Rouen", sērijā triumfējot ar 4-2.

Sestajā spēlē jau 19.sekundē vārtus guva mājinieki, taču pirmās trešdaļas otrajā pusē viesi vispirms izlīdzināja un tad pārņēma vadību (2:1). Otrās trešdaļas 13. minūtē mājinieki panāca izlīdzinājumu, bet četras ar pusi minūtes pirms beigām "Gap" realizēja vienīgo izdarīto metienu trešdaļas laikā un atguva vadību (metienu attiecība trešdaļā - 1:16).

Spēles izskaņā mājinieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, un "Gap" 12 sekundes pirms sezonas beigām pielika skaistu punktu, raidot ripu tukšos vārtos.

Līdz ar to spēlē "Gap" svinēja uzvaru ar 4:2 un arī visā sērijā triumfēja ar 4-2. Bazevičs sezonas pēdējā mačā statistikas ailēs neatzīmējās, bet šosezon kopumā 28 spēlēs guva trīs vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Tāpat 22 gadus vecajam aizsargam desmit soda minūtes un pozitīvs lietderības rādītājs (+18).

Sezonas pirmajā pusē Bazevičs pārstāvēja Ļubļanas "Olimpija" komandu Austrijas līgā.

     [+] [-]

, 2017-04-08 00:14, pirms 7 gadiem
Uz izlasi

  +2 [+] [-]

, 2017-04-08 00:46, pirms 7 gadiem
Jakovļevs šodien kļuva par Ukrainas čempionu.