Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam piespēle AHL, Ansonam vārti QMJHL, Mitens atvaira 45 metienus NCAA

Agris Suveizda

Ābolam piespēle AHL, Ansonam vārti QMJHL, Mitens atvaira 45 metienus NCAA
Rodrigo Ābols. Foto: Springfield T-Birds

Ārzemju hokeja līgās šonakt pie rezultativitātes punkta tika Rodrigo Ābols, Raivis Ansons un Roberts Kaļķis.

Amerikas Hokeja līgā komandas pirmajos vārtos asistēja Rodrigo Ābols, kura pārstāvētā Springfīldas "Thunderbirds" gan piekāpās Providensas "Bruins" (2:4). Ābolam arī divi metieni un neitrāla lietderība, un sezonā kopumā viņam 21 (6+15) punkts 35 spēlēs. Tikmēr Kristiāns Rubīns nebija laukumā vārtu guvumos Toronto "Marlies" neveiksmē pret Sirakjūsas "Crunch" (1:2). Gan "Thunderbirds", gan "Marlies" 60 mačos ir 63 punkti, un komandas savās divīzijās ieņem attiecīgi sesto un septīto vietu, no četrinieka atpaliekot par sešiem un pieciem punktiem.

Kvebekas Junioru līgā otrajā spēlē pēc kārtas iemeta Raivis Ansons, kurš 34. minūtē izvirzīja komandu vadībā, tomēr "Drakkar" beigās ar 1:5 kapitulēja "Armada". Ansonam arī negatīva lietderība -3, trīs metieni, 7/8 iemetienos un viens spēka paņēmiens. Šosezon Ansons 58 spēlēs sakrājis 35 (13+22) punktus un negatīvu lietderību -15. Citā spēlē Rūdolfam Polcam trīs metieni "Foreurs" zaudējumā "Tigres" (2:4). "Drakkar" un "Foreurs" savās konferencēs ieņem septīto vietu un piedalīsies "play-off". Trešo savstarpējo spēli aizvadīja Aidaho "Steelheads" un Dienvidkarolīnas "Stingrays", un Kristofera Binduļa pārstāvētā līgas līdere "Stingrays", kurai tā bija sestā izbraukuma cīņa pēc kārtas, pēc diviem piedzīvotiem zaudējumiem beidzot uzvarēja ar 5:4. Bindulim neitrāla lietderība.

NCAA 45 no 48 metieniem atvairīja Mareks Mitens, kurš palīdzēja "Lake Superior State" ar 5:3 pārspēt "Bemidji State" un WCHA ceturtdaļfināla sērijā panākt izlīdzinājumu 1-1. Savukārt Aļaskas brigāde ar 2:3 piekāpās "Bowling Green" un sezonu pabeidza ar 0-2 sērijā. Roberts Kaļķis rezultatīvi piespēlēja un izdarīja trīs metienus, Markusam Komulam viens metiens un pozitīva lietderība +1, Ērikam Žohovam neitrāla lietderība, bet Gustavs Grigals palika rezervē. Ontārio Hokeja līgā Artūrs Šilovs atvairīja tikai 31 metienu no 37, bet Berijas "Colts" ar 0:6 mājās kapitulēja līgas līderei Otavas "67's". Šilova komanda Austrumu konferencē ieņem piekto vietu un ir garantējusi iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Savienoto Valstu Hokeja līgā Sūfolsas "Stampede" ar 2:3 bullīšos piekāpās Fargo "Force". Raimonds Vītoliņš izdarīja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes. Komanda Rietumu konferencē ieņem sesto vietu – izslēgšanas spēlēs tiks katras konferences sešinieks.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://www.echl.com/en/matches/53c...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2794...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2743...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net

     [+] [-]

, 2020-03-08 12:21, pirms 4 gadiem
Ābols normāli ieskrējies