Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābols negatīvs Zviedrijas otrajā līgā, Ozoliņam un Tambijevam piespēles Krievijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābols negatīvs Zviedrijas otrajā līgā, Ozoliņam un Tambijevam piespēles Krievijā
Rodrigo Ābols
Foto: Örebro Hockey

Zviedrijas "Allsvenskan" jeb pēc spēka otrās līgas spēlē Rodrigo Ābola pārstāvētā "Karlskoga" ar rezultātu 0:2 mājas spēlē piekāpās "Tingsryds".

Centra uzbrucējam Rodrigo Ābolam šī bija otrā spēlē pēc tikšanas izīrētam "Allsvenskan" līgas pastarītei "Karlskoga". Līdzīgi kā iepriekšējā mačā (neveiksme pēcspēles metienus pret "Almtuna"arī šovakar Ābola komanda piedzīvoja zaudējumu - šoreiz "Tingsryds" vienībai (0:2).

Latviešu hokejists šovakar spēlēja otrajā maiņā, izdarot trīs metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī uzvarot astoņos no 16 iemetieniem un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Karlskoga" ar 33 spēlēs iekrātiem 35 punktiem Zviedrijas "Allsvenskan" turnīra kopvērtējumā atrodas pēdējā vietā 14 komandu konkurencē.

Tikmēr Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) ar rezultatīvām piespēlēm izcēlušiem latviešu hokejisti Artūrs Ozoliņš un Kirils Tambijevs.

Ozoliņš palīdzēja Krasnojarskas "Sokol" viesos ar 3:2 bullīšos uzveikt Čehovas "Zvezda". Latvietis laukumā kopumā pavadīja 18:30 minūtes, bez rezultatīvas piespēles izdarot arī vienu metienu pa vārtiem, nopelnot lietderības koeficientu +1, kā arī izcīnot uzvaru desmit no 21 iemetienā.

Tambijeva un Edgara Siksnas Karagandas "Sariyarka", turpretim, piedzīvoja zaudējumu, izbraukumā ar 2:5 atzīstot Eduarda Hugo Jansona Almetjevskas "Neftyanik" pārākumu.

Tambijevs 13:01 nospēlētās minūtēs par spīti rezultatīvai piespēlei nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1, kā arī izdarīja trīs metienus pa pretinieku cietoksni. Tikmēr aizsargs Siksna palika ārpus "Sariyarka" sastāva.

Visbeidzot uzvarētāju rindās Eduardam Hugo Jansonam 11:58 minūtes un lietderības koeficients +1.

Citā VHL mačā savu devīto uzvaru pēc kārtas svinēja Novokuzņeckas "Metallurg", kas ar 3:1 viesos uzvarēja Ķīnas klubu Ciliņas "Tseng Tou".

Mājiniekiem 13:04 minūtēs lietderības koeficientu -1 nopelnīja aizsargs Ēriks Ševčenko. Savukārt Nikolajs Jeļisejevs un Krists Apsītis palika rezervē.

Izmantotie resursi:
HockeyAllsvenskan
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2018-01-08 23:37, pirms 6 gadiem
Siksnam trauma, jo vairākas spēles jau izlaidis? Jeļisejevs taču rezultatīvi spēlē Ķīnas klubā, dīvaini, ka nav ticis laukumā.