Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Latviešiem četri zaudējumi Šveicē, Ponomarenko piespēle uzvarā Norvēģijā

Latviešiem četri zaudējumi Šveicē, Ponomarenko piespēle uzvarā Norvēģijā
Toms Andersons. Foto: SCL Tigers

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) zaudējumus piedzīvojuši visi trīs latviešu pārstāvētie klubi - uzbrucēja Ronalda Ķēniņa "Lausanne" viesos ar 1:2 pagarinājumā piekāpās "Davos", vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Toma Andersona Langnavas "Tigers" ar 2:5 kapitulēja "Zug" priekšā, bet cita uzbrucēja Denisa Smirnova Ženēvas "Servette" izbraukumā ar 1:4 zaudēja Rapersvīlas "Lakers".

Ķēniņš 16:57 minūtēs izdarīja piecus metienus pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku raidījumus, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +1. Ar 42 punktiem aizvadītajās 27 spēlēs Lozannas klubs nostiprinājies turnīra tabulas pirmajā sešiniekā. Tajā ar 46 punktiem ceturtajā vietā ir arī "Servette", kuras sastāvā Smirnovs 16:55 uz ledus pavadītajās minūtēs uzvarēja sešos no 11 iemetieniem, nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja divus metienus pa vāriem un iekrāja lietderības koeficientu +1.

Savukārt septītajā vietā ar 36 punktiem ir "Tigers", Punnenovam smagajā zaudējumā atvairot 14 no 17 metieniem, līdz latvietis pie rezultāta 0:3 tika nomainīts. Andersons 10:47 minūtēs izdarīja vienu metienu garām vārtiem.

Norvēģijas "GET-Ligaen" čempionātā trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs guva septītajā vietā esošā Fredrikstadas "Stjernen", kas mājās ar 5:2 sagrāva Manglerūdas "Star". "Stjernen" aizsargs Maksims Ponomarenko uz laukuma bija 20 minūtes un 25 sekundes, izdarot rezultatīvu piespēli, veicot divus metienus un nopelnot divas soda minūtes, kā arī +/- koeficientu +1. Latviešu hokejistam 24 maču gaitā izdevies iekrāt septiņus (2+5) rezultativitātes punktus.

Šveices pēc spēka otrajā līgā uzbrucējs Rihards Melnalksnis izdarīja divus metienus un savāca lietderības koeficientu -1, viņa "Langenthal" mājās ar 2:3 atzīstot "Visp" pārākumu.

Izmantotie avoti:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".