Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Rubīnam +1 un kārtējā uzvara ECHL mačā

Rubīnam +1 un kārtējā uzvara ECHL mačā
Kristiāns Rubīns. Foto: Ņūfaundlendas "Growlers"

Latvijas aizsargs Kristiāns Rubīns šonakt piedalījās ECHL mačā, kurā palīdzēja savai komandai Ņūfoundlendas „Growlers” ar 3:1 pārspēt „Railers”.

Kristiāns Rubīns pavisam nesen izpelnījās AHL līgumu, bet turpina spēlēt ECHL. Šonakt Rubīns komandai palīdzēja ar diviem izdarītiem metieniem, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Ar rezultativitātes punktiem Rubīns, kuram sezonas 13 spēlēs 1+4, šoreiz neizcēlās.

20 gadus vecā Rubīna pārstāvētā komanda „Growlers” savā laukumā ar 3:1 pārspēja „Raiders”, uzvaras vārtus gūstot trešā perioda sākumā.

„Growlers” šī ir astotā uzvara 13 spēlēs, un komanda ar 16 punktiem pakāpusies uz dalītām ECHL līderpozīcijām. 16 punkti ir arī „Thunder” vienībai, taču mazāk aizvadītu spēļu, tāpat mazāk spēles aizvadījušas vairākas citas tuvākās sekotājas.

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/matches/1e3...


Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Foto: North Bay Battalion
37

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.