Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokejistiem neizteiksmīgs AHL sezonas sākums

Latvijas hokejistiem neizteiksmīgs AHL sezonas sākums
Teodors Bļugers
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Amerikas Hokeja līgas (AHL) jauno sezonu aizvadītajā naktī nesekmīgi sākuši Latvijas hokejisti, kuri pie rezultativitātes punktiem netika un nopelnīja negatīvus lietderības koeficientus.

Teodora Bļugera Vilksbāres/Skrentonas „Penguins” savās laukumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Springfīldas „Thunderbirds”, bet Bļugers izdarīja trīs metienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Kā zināms, Renārs Krastenbergs, ar kuru „Penguins” piektdien noslēdza līgumu, ir nosūtīts uz fārmklubu ECHL Vīlingas „Nailers”, taču aizvadītās nakts spēlē nepiedalījās.

Rūdolfa Balcera pārstāvētā Bellvilas „Senators” komanda viesos ar 1:3 piekāpās Jutikas „Comets”, bet latviešu uzbrucējs atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem un negatīvu lietderības koeficientu -2. Uzvaru svinēja Ņikitas Jevpalova Lavalas „Rockets”, kas izbraukumā ar 3:2 pārspēja Providensas „Bruins”. Jevpalovs šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Visbeidzot, zaudējumu piedzīvoja Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas „Bears” komanda, kas bez latviešu aizsarga ierindā savā laukumā ar 2:3 piekāpās Sirakjūsas „Crunch”.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) panākumu guva Roberta Bļugera Medisonas „Capitols”, kas ar 2:1 viesos pārspēja „Team USA”, bet latviešu uzbrucējs statistikas rādītājos neatzīmējās. Tikmēr Verners Egle izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem, bet viņa Dubjūkas „Fighting Saints” savā laukumā ar 2:3 zaudēja Sedarrepidas „Roughriders”.

NCAA pirmssezonas spēlē Mareka Mitena Leiksuperiora štata universitāte ar 5:4 uzvarēja Merrimekas „Warriors”, bet latviešu vārtsargs šajā mačā nepiedalījās. Uzvaras izcīnīja arī Haralda Egles Klārksonas Universitāte un Kārļa Čukstes Kvinnipekas Universitāte, taču par šīm spēlēm statistika pašlaik nav pieejama.

Izmantotie resursi:
theahl.com
ushl.com
uscho.com

  -1 [+] [-]

, 2018-10-07 08:55, pirms 6 gadiem
Pēc nosūtīšanas uz leju, vēl nav savākušies

  +1 [+] [-]

, 2018-10-07 10:43, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Pēc nosūtīšanas uz leju, vēl nav savākušies
Vai tad nosūtīti ir tikai mūsējie? Te jau gandrīz visa AHL ir nosūtītā.