Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Biezais pārceļas uz DEL2, Golovkovs pievienojas Anglijas bronzas medaļniecei

Rolands Eliņš

Biezais pārceļas uz DEL2, Golovkovs pievienojas Anglijas bronzas medaļniecei
Elvijs Biezais. Foto: Gints Ivuškāns/F64

Latvijas hokejists Elvijs Biezais karjeru turpinās Vācijas pēc spēka otrās līgas klubā Drēzdenes “Eislowen”, bet Geogors Golovkovs mainījis komandu Anglijā un šosezon spēlēs Notinhemas “Panthers” rindās.

“Ar prieku gaidu jauno sezonu Drēzdenes komandā,” kluba mājaslapā citēts Elvijs Biezais. “Lēmums pievienoties šim klubam bija viegls, jo jau iepriekš daudz biju dzirdējis par kluba profesionālo darbu un pašu pilsētu. Mans mērķis ir maksimāli daudz palīdzēt komandai katrā nākamās sezonas mačā.”

28 gadus vecais hokejists iepriekšējā sezonā spēlēja Francijā, kur “Gap” rindās 37 mačos tika pie 40 punktiem. Biezais iepriekš spēlējis arī Polijas, Baltkrievijas, Kazahstānas līgās, kā arī Somijas otrajā līgā, leģionāra gaitās esot jau kopš 2013. gada. Pirms tam Biezais aizvadīja vienu pilnvērtīgu sezonu Rīgas “Dinamo” rindās KHL, 39 mačos gan tiekot pie tikai viena punkta.

Biezais ir aizvadījis vairākus mačus Latvijas izlasē, ieskaitot šosezon, taču uz pasaules čempionātu vai olimpiskajām spēlēm nav devies.

Viņa jaunā komanda “Eislowen” ir Vācijas otrās līgas DEL2 vidusmēra komanda, kas aizvadītajā sezonā ieņēma devīto vietu regulārajā sezonā, bet pēc tam prata aizspēlēties līdz pusfinālam. Pagājušajā sezonā “Eislowen” pārstāvēja arī Georgijs Pujacs un Aleksejs Širokovs.

Tikmēr Anglijā komandu mainījis Georgs Golovkovs, kurš neturpinās spēlēt “MK Lightning” rindās. Šī komanda palika pēdējā vietā EIHL šosezon, un Golovkovs oficiāli apstiprināts kā Notinhemas “Panthers” spēlētājs. “Panthers” regulārajā sezonā ieņēma trešo vietu un šo pozīciju ieņēma arī izslēgšanas spēlēs.

23 gadus vecais Golovkovs aizvadītajā sezonā Anglijā 54 spēlēs guva 40 punktus, bet iepriekšējās divas sezonas pavadīja Rīgas “Dinamo” sistēmā, piedaloties gan tikai 21 KHL mačā. Golovkovs savulaik bija Latvijas U18 izlases kapteinis pasaules čempionātā un aizvadīja divas rezultatīvas sezonas Kanādas junioru līgā QMJHL, 120 mačos gūstot 86 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.panthers.co.uk/home/190...
https://www.eisloewen.de/vier-neuzu...

     [+] [-]

, 2019-07-16 03:19, pirms 5 gadiem
Nepaveicās Golovkovam tajā gadā, kad rd nometnē satraumējās
Labā formā bija, ar vińu rd rēkinājās to sezonu