Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Vītols

Freibergam rezultatīva piespēle uzvarā pret bijušo komandu, Ābolam zaudējums Zviedrijā

Freibergam rezultatīva piespēle uzvarā pret bijušo komandu, Ābolam zaudējums Zviedrijā
Ralfs Freibergs (nr. 29). Foto: Ivo Dostāls/hc-kometa.cz

Čehijas ''Tipsport'' Ekstralīgā aizsargs Ralfs Freibergs izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kas palīdzēja viņa Brno ''Kometa'' izcīnīt dramatisku uzvaru ar 5:4 pret savu bijušo klubu Zlīnas ''PSG Berani''.

Ralfs Freibergs laukumā pavadītajās septiņās minūtēs un 54 sekundēs rezultatīvi piespēlēja komandas trešo vārtu guvumā, Latvijas izlases aizsargs izcēlās ar diviem metieniem un neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon Čehijas Ekstralīgā aizsargs aizvadītajās 24 spēlēs ir izcēlies ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Brno ar 28 spēlēs nopelnītu 41 punktu kopvērtējumā ir astotajā vietā.

Zviedrijas hokeja līgā (SHL) zaudējumu piedzīvoja Rodrigo Ābola pārstāvētā ''Örebro'', kas ar 1:4 piekāpās Malmes ''Redhawks''. Ābols laukumā pavadītajās 18:02 minūtes izpildīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja 50% iemetienu, kā arī iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1. 24 nospēlētās spēlēs Rodrigo iekrājis ir 16 (9+7) rezultativitātes punktus. "Örebro" ar 29 spēlēs nopelnītajiem 51 punktiem kopvērtējumā ir piektajā vietā.

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) uzvaru ar 7:3 pār ''Lugano'' vienību izcīnīja Denisa Smirnova pārstāvētā ''Servette''. Smirnovs laukumā pavadīja tikai divas minūtes un 47 sekundes, kuras laikā zaudēja savā vienīgajā iemetienā un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. ''Servette'' pēc uzvaras pār ''Lugano'' ar 33 punktiem 19 spēlēs pacēlusies uz piekto vietu tabulā. Smirnovs 19 spēlēs izcēlies ar vieniem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm.

Kazahstānas hokeja līgā pirmo zaudējumu kopš 23.decembra piedzīvojusi aizsarga Edgara Siksnas Karagandas ''Saryarka'', kas ar 1:3 piedzīvoja zaudējumu pret galveno konkurenti Nursultanas ''Nomad''. Šajā sezonā Edgars aizvadītajās 14 spēlēs ir izcēlies ar 15 (3+12) rezultativitātes punktiem. Karagandas vienība 30 spēlēs nopelnītiem 62 punktiem tabulā atrodas otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/gamecenter/qY7-A...
https://hokej.cz/
https://shaiba.kz/match/8225/saryar...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...


Foto: North Bay Battalion
12

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
10

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
3

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.