Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Rubīns spīd zaudējumā, Kivlenieka "Monsters" gūst trīs vārtus mazākumā

Rubīns spīd zaudējumā, Kivlenieka "Monsters" gūst trīs vārtus mazākumā
Kristiāns Rubīns (nr. 44). Foto: Toronto "Marlies"

Amerikas hokeja līgas (AHL) dienas agrajā spēlē piekto uzvaru pēc kārtas svinējusi vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kas viesos guva trīs (!) vārtus mazākumā un ar 5:3 apspēlēja Grandrapidsas "Griffins", izcīnot savu piekto uzvaru pēc kārtas.

Kivlenieks šajā cīņā atvairīja 23 no 26 pretinieku izdarītajiem metieniem, briesmoņiem spējot atspēlēties no divu vārtu deficīta un sagādāt mājiniekiem ceturto zaudējumu pēc kārtas. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Stefāns Mato. Panākums ļāva "Monsters" vienībai ar izcīnītiem 17 punktiem 12 spēlēs pakāpties uz trešo pozīciju Austrumu konferencē.

Tieši virs briesmoņiem ar 17 punktiem 11 mačos atrodas Toronto "Marlies", kas piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējās piecās cīņās, izbraukumā ar 1:3 zaudējot ceturto uzvaru pēc kārtas guvušajai Rokfordas "Ice Hogs". "Marlies" sastāvā ar rezultatīvu piespēli Meta Rīda vārtu guvumā izcēlās aizsargs Kristiāns Rubīns, kura rēķinā arī viens metiens pa vārtiem.

Visbeidzot Springfīldas "Thunderbirds" sastāvā šovakar bija uzbrucējs Rodrigo Ābols, kurš protokolā ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās. Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Floridas "Panthers" fārmklubam šovakar pārtrūka sešu uzvaru sērija, komandai viesos ar 0:1 atzīstot Bridžportas "Sound Tigers" pārākumu. "Thunderbirds" ar 16 punktiem 13 spēlēs AHL Austrumu konferencē ir septītā.

Tikmēr Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja uzbrucēja Renāra Krastenberga Vīlingas "Nailers", kas izbraukumā izlaida divu vārtu pārsvaru un ar 4:5 pagarinājumā piekāpās Toledo "Walleye" priekšā. Latvietim šodien divi metieni pa vārtiem, kā arī +/- koeficients +2. "Nailers" ar astoņās spēlēs iekrātiem deviņiem punktiem ECHL Rietumu konferencē atrodas 11. pozīcijā.

Izmantotie avoti:
https://theahl.com/
https://www.echl.com/en/matches/64e...


, 2019-11-06 21:56, pirms 4 gadiem
Kad diez SC hokeja klaviatūras sitēji beigs atzīmēt, kurā vietā komanda atrodās konferencē? Kāda starpība? Ko tas izšķir?
Niks Feņenko (Nr. 21) ar komandas biedriem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Aizsargs Niks Feņenko turpina būt rezultatīvs un palīdz tikt pusfinālā

Visās astoņās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra spēlēs rezultatīvs bijis aizsargs Niks Feņenko, kurš šonakt divreiz rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Beikomo "Drakkar" izbraukumā pagarinājumā pieveikt (5:4) Akadī-Bathērstas "Titan" un ceturtdaļfināla sērijā uzvarēt ar 4-0.
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
8

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".