Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pujacs iztur pārbaudi Vācijas DEL2 klubā Drēzdenes "Eislowen"

Agris Suveizda

Pujacs iztur pārbaudi Vācijas DEL2 klubā Drēzdenes "Eislowen"
Georgijs Pujacs. Foto: eisloewen.de

LETA. Pieredzējušais hokeja aizsargs Georgijs Pujacs parakstījis pilnvērtīgu līgumu ar Vācijas pēc spēka otrās līgas DEL2 klubu Drēzdenes "Eislowen".

37 gadus vecais Pujacs septembra beigās ar Drēzdenes vienību noslēdza pārbaudes laika līgumu līdz 4.novembrim. Šajā laikā Latvijas aizsargs 12 spēlēs atzīmējies ar trim rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Tagad vienošanās pagarināta līdz sezonas beigām. "Eislowen" ar 15 punktiem 16 spēlēs turnīra tabulā ieņem 12.vietu 14 vienību konkurencē. Šo sezonu Pujacs sāka "Optibet" Hokeja līgas (OHL) vienībā Rīgas "Prizma", kur viņš sešās spēlēs guva divus vārtus un atdeva tikpat rezultatīvas piespēles.

Pagājušajās divās sezonās Pujacs spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas "Dinamo", iepriekšējā sezonā 34 spēlēs gūstot divus vārtus un izdarot divas rezultatīvas piespēles. Savukārt iepriekš viņš bija slovāku kluba Banskas Bistricas "05 iClinic" īpašumā, kur nospēlēja nepilnu sezonu, jo daļu no tās viņš pavadīja citā KHL klubā Ņižņekamskas "Neftekhimik".

Pujacs arī 2013./2014.gada sezonā spēlēja "Dinamo" sastāvā, turklāt 2014.gada vasarā kļuva par komandas kapteini pēc tam, kad karjeru bija noslēdzis Sandis Ozoliņš. Karjeras laikā Pujacs KHL spēlējis arī Toljati "Lada", Novosibirskas "Sibir" un Omskas "Avangard" komandās. Viņš divas sezonas ir aizvadījis arī Ziemeļamerikas zemāko līgu vienībās, kā arī pārstāvējis Zviedrijas un Baltkrievijas klubus un vairākas Latvijas komandas.

Latvijas izlases rindās Pujacs ir nospēlējis 184 spēles, kuru laikā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un trīs olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-11-06 14:26, pirms 5 gadiem
Nu ja neiztur pārbaudi Prizmā, sanāk uzspēlēt DEL2

  +2 [+] [-]

, 2018-11-06 14:27, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Nu ja neiztur pārbaudi Prizmā, sanāk uzspēlēt DEL2
vispar otradak klaunada!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja