Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Marlies" bez Dzierkala atgriežas AHL fināla vadībā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Marlies" bez Dzierkala atgriežas AHL fināla vadībā
Foto: AHL

Amerikas Hokeja līgas finālsērijas trešajā mačā Toronto "Marlies" izbraukumā ar 2:1 pieveica Teksasas "Stars", identisku rezultātu panākot arī pašā sērijā. Uzvaras ripu iemeta zviedrs Kalle Rosens.

Rezultātu atklāja laukuma saimnieki, kuriem otrajā trešdaļā bija nepieciešamas tikai 55 sekundes, lai panāktu 1:0. Saņēmis piespēli pāri laukumam, Šeldons Drīss kreisajā malā varēja pietuvoties vārtiem un meta virs Gareta Spārksa ķērājcimda. Toronto "Marlies" vārtsargs tika galā ar 19 no 20 metieniem, bet Drīss ar astoņiem rezultatīviem trāpījumiem dala pirmo vietu līgā.

Toronto "Marlies" izlīdzinājumu panāca pēc trim minūtēm, kad Krisam Milleram izdevās iebakstīt ripu savas bijušās komandas cietoksnī, gūstot otros vārtus finālā. Savukārt izšķirošos vārtus guva Kalle Rosens – mērķi sasniedza viņa plaukstas metiens no zonas vidus.

Tādējādi "Marlies" izcīnīja piekto uzvaru viesos pēc kārtas, kamēr Teksasas "Stars" pārtrūka sešu mājas uzvaru sērija. Tāpat jāizceļ, ka komanda, kas guvusi pirmos vārtus, zaudējusi visos finālmačos.

Kopā ar Toronto "Marlies" ir arī latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, kurš pēc ECHL sezonas beigām tika izsaukts augšup, lai vajadzības gadījumā varētu palīdzēt komandai, ja nu gadās savainojumi, tomēr latvietis pie teikšanas pagaidām nav ticis.