Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Biezais gūst piektos vārtus Francijas "play-off" turnīrā, Jekimovs precīzs otro reizi

Biezais gūst piektos vārtus Francijas "play-off" turnīrā, Jekimovs precīzs otro reizi
"Rapaces" uzbrucējs Elvijs Biezais atzīmē vārtu guvumu. Foto: http://www.lesrapacesdegap.fr/

Latvijas uzbrucēji Roberts Jekimovs un Elvijs Biezais guvuši vārtus Francijas līgas „play-off” turnīra spēlē, palīdzot „Rapaces” pārspēt „Angers” ar 5:1 un panākt vadību sērijā ar 3:1, bet Alpu hokeja līgā divi mūsējie hokejisti palika bez punktiem „Ritten/Renon” panākumā.

Alpu hokeja līgā „Ritten/Renon” pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, apspēlējot „Veu Feldkirch” ar 4:1. Nedz Imants Leščovs, nedz Oļegs Šišļaņņikovs ar rezultativitāti neatzīmējās, bet atšķirībā no aizsarga, uzbrucējs maču noslēdza ar +1. Sezonas 39 mačos Leščovs sakrājis 23 (6+17) punktus, bet viņa komandas biedrs Šišļaņņikovs guvis 14 vārtus un atdevis 23 piespēles aizvadītajās 39 spēlēs. „Ritten/Renon” ieņem piekto vietu līgā ar 80 punktiem 39 spēlēs, un čempionāta pēdējā kārtā var pakāpties uz ceturto pozīciju, kas ļaus izvairīties no piedalīšanas 1/8 finālā un sākt „play-off” uzreiz no ceturtdaļfināla posma.

Francijā „Rapaces” izcīnīja trešo uzvaru ceturtdaļfināla sērijā pret „Angers” – 5:1. Ar vārtiem atzīmējās arī divi latviešu uzbrucēji - Elvijs Biezais, kuram tie bija jau piektie izslēgšanas turnīrā, un Roberts Jekimovs, kurš bija precīzs otro reizi, Biezajam arī viena piespēle. Regulārajā turnīrā „Rapaces” ieņēma piekto vietu, atpaliekot no ceturtajā pozīcijā esošās „Angers” par desmit punktiem, taču šobrīd rezultāts sērijā ir 3:1 divu latviešu pārstāvētās komandas labā, un jau nākamajā mačā Francijas divkārtējā čempione var iekļūt pusfinālā.

Izmantotie resursi:
Alps Hockey League
https://www.liguemagnus.com/