Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kivlenieks atvaira 23 metienus, bet piedzīvo zaudējumu AHL

Kivlenieks atvaira 23 metienus, bet piedzīvo zaudējumu AHL
Matīss Edmunds Kivlenieks. Foto: nhl.com

Amerikas Hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja vārtsarga Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr ECHL labāko trijniekā joprojām ir aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Ņūfaundlendas "Growlers".

Amerikas Hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Klīvlendas "Monsters", kas izbraukumā ar 1:3 piekāpās Šarlotas "Checkers". Matīss Kivlenieks viesu vārtos tika galā ar 23 no 26 metieniem. Uzvaras vārtus guva aizsargs Džosaja Didjērs, kuram tas bija pirmais rezultatīvais metiens sezonā. Kivlenieks šosezon aizvadījis 13 spēles, kurās ticis galā ar 87,9% metienu.

ECHL uzvaru savā laukumā izcīnīja Ņūfaundlendas "Growlers", kas ar 3:0 pieveica Bremptonas "Beast". Kristiāns Rubīns pie punktiem netika, bet viņa kontā četri metieni pa vārtiem, pozitīvs lietderības koeficients +2 un divas soda minūtes. Rubīns aizvadījis 45 spēles, kuru laikā sakrājis 15 (1+14) punktus, esot "Growlers" rezultatīvākais aizsargs.

Zaudējumu pagarinājumā piedzīvoja Vīlingas "Nailers", kas mājās ar 1:2 atzina Sinsinati "Cyclones" pārākumu. Renārs Krastenbergs pa vārtiem meta četras reizes un nopelnīja noraidījumu, dueli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Krastenberga kontā 39 spēles un 27 (12+15) punkti.


4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.