Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Jeļisejevs iemet divas ripas, Ozoliņam piespēle izšķirošajā vārtu guvumā

Jeļisejevs iemet divas ripas, Ozoliņam piespēle izšķirošajā vārtu guvumā
Nikolajs Jeļisejevs Foto: http://ahc-neftyanik.ru

Divas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas izcīnīja uzvaras Augstākās hokeja līgas (VHL) mačos, Ņikolajam Jeļisejevam atzīmējoties ar diviem vārtiem, bet Artūram Ozoliņam - ar rezultatīvo piespēli.

Aļmetjevskas „Neftyanik” ar 6:3 apspēlēja „Ryazan”. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Nikolajs Jeļisejevs, kurš viņam atvēlētajās 15 minūtēs izdarīja arī vienu piespēli, maču noslēdzot ar +1. Uzbrucējs guvis deviņus vārtus un atdevis piecas piespēles 33 mačos, bet viņa „Neftyanik” ieņem trešo vietu VHL.

Divu no KHL izslēgto komandu savstarpējā cīņā Artūra Ozoliņa Toljati „Lada” ar minimālo rezultātu 1:0 pārspēja Ērika Ševčenko Hantimansijskas „Yugra”. Ozoliņš spēlēja otrajā uzbrucēju trijniekā, laukumā pavadīja 15:54 minūtes, atzīmējoties ar rezultatīvo piespēli uzvarētāju vienīgajā vārtu guvumā un pozitīvu lietderību +1. Uzbrucēja kontā ir 27 (8+19) punkti pēc 36 spēlēm. Tikmēr Ševčenko bija nomināli pieteikts trešajā aizsargu pārī, taču uz ledus pavadīja 23:28 minūtes. Aizsargam tā bija 42. spēle, šosezon viņš guvis piecus vārtus un atdevis desmit piespēles. „Lada” jau garantēja sev vietu „play-off”, un šobrīd ieņem 67 punktiem 49 mačos ieņem sesto vietu, bet „Yugra” ieņem astoto pozīciju ar 65 punktiem 50 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynas" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynas", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".