Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram uzvaras vārti Norvēģijā, Merzļikinam seši ielaisti vārti zaudējumā

Balceram uzvaras vārti Norvēģijā, Merzļikinam seši ielaisti vārti zaudējumā
Rūdolfs Balcers (Sportacentrs.com foto)

Norvēģijas "Get Ligaen" čempionātā uzvaru šodien izcīnija Rūdolfa Balcera pārstāvētā Stavangeras "Oilers", kas ar 3:0 uzveica Sarpsborgas "Sparta". Uzvaru izcīnija arī Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog". Savukārt Elvis Merzļikins ielaida sešus vārtus "Lugano" zaudējumā "Davos" vienībai.

Norvēģijas "Get Ligaen" čempionātā uzvaru šodien izcīnija Rūdolfa Balcera pārstāvētā Stavangeras "Oilers", kas ar 3:0 uzveica Sarpsborgas "Sparta". Balcers guva komandas pirmos vārtus, kas izrādijās arī uzvaru nesošie. Kopumā hokejists izdarīja divus metienus un iekrāja pozitīvu lietderīu +1. Jāpiemin, ka Balcers iepriekš nebija guvis punktus sešas spēles pēc kārtas. Uzvaru izcīnija arī Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog", kas ar 2:1 uzveica "Valerenga" vienību. Ponomarenko šajā mačā atzīmējās ar diviem metieniem un divām soda minūēm.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) uzvaru izcīnija Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak", kas ar 5:3 uzveica "Molot-Prikamie" vienību. Ozoliņš šo maču spēlēja ceturtajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 15:29 minūtes, kuru laikā iekrāja negatīvu lietderību -1.

Šveices NLA čempionātā zaudējumus piedzīvoja abu latviešu vārtsargu pārstāvētās komandas. Elvis Merzļikins un "Lugano" ar 3:6 atzina "Davos" pārākumu. Merzļikinam atvairīti 26 no 32 pretinieku metieniem. Savukārt Ivars Punnenovs šodien palika rezervē "Tiger" zaudējumā "Biel" ar 1:4.

Ungārijas čempionātā zaudējumu pagarinājumā piedzīvoja Jāņa Kalniņa pārstāvētā "Fehérvár AV19", kas ar 3:4 atzina "Jegesmedvék" vienības pārākumu. Kalniņš šajā mačā atvairīja 26 no 30 pretinieku metieniem.

Somijas "Mestis" čempionātā uzvaru izcīnija Kristapa Baževica pārstāvētā "Hermes", kas ar 5:1 uzveica "RoKi" vienību. Baževics šajā mačā bija pieteikts kā septītais aizsargs, uz laukuma pavadot 08:41 minūti, kuru laikā statistikā neatzīmējās.

Francijas "Ligue Magnus" čempionātā zaudējumu ar 1:2 piedzīvoja Deivida Sarkaņa pārstāvētā "HCMAG", kas piekāpās "Rouen" vienībai. Zīmīgi, ka Sarkanis rezultatīvi asisteja vienīgajā "HCMAG" vārtu guvumā. Latviešu hokejistam arī viens metiens un pozitīva lietderība +1.

Izmantotie resursi:
FRA - FIHF Ligue Magnus - scoreboard |...
Hjem
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
National League | Swiss Ice Hockey Federation
MOL Liga - Menetrend/Tabella

  +1 [+] [-]

, 2016-02-07 01:06, pirms 8 gadiem
Baigais kodējs!!!

     [+] [-]

, 2016-02-07 02:27, pirms 8 gadiem
Merzļikins 42. spēlēs ir atvairījis 1377 no 1489 metieniem, kas ir lielākais cipars ligā. Ļoti žēl, ka uzvarētās spēles netiek uzskaitītias, bet potenciāls un darba spējas viņam ir milzīgas.
NLA regulārajā sezonā šķiet ir palikušas 8 spēles!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja