Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Golovkovam divi vārti graujošā zaudējumā, Leščovam 13. piespēle šosezon

Golovkovam divi vārti graujošā zaudējumā, Leščovam 13. piespēle šosezon
Georgs Golovkovs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latviešu uzbrucējs Georgs Golovkovs atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem Lielbritānijā, taču viņa "Lightning" cieta sagrāvi pret "Blaze" ar 2:6. Tikmēr Alpu hokeja līgā aizsargs Imants Leščovs 13. reizi rezultatīvi piespēlēja partnerim, palīdzot "Rittner Buam" apspēlēt „Fassa Falcons” ar 4:1

Artūra Ozoliņa „Lada” noslīdēja uz piekto vietu Augstākajā hokeja līgā (VHL), zaudējot „Toros” ar 1:4. Komandas piektais rezultatīvākais uzbrucējs (8+18 32 spēlēs) turpina ārstēt savainojumu, pēdējo reizi Ozoliņš spēlēja 7. decembrī.

Zviedrijā Rodrigo Ābola „Orebro” ar 3:2 apspēlēja Malmo „Redhawks”. Latviešu uzbrucējam spēle pagāja bez metieniem, laukumā hokejists pavadīja 16:30 minūtes, kuru laikā viņš izcēlās ar vienu spēka paņēmienu. „Orebro” ieņem 12. vietu līgā ar 34 punktiem 30 mačos.

Alpu hokeja līgā trīs latviešu „Rittner Buam” ar 4:1 uzvarēja „Fassa Falcons”. Oļegam Šišļaņņikovam divas soda minūtes un lietderība -1, Imants Leščovs atzīmējās ar 13. piespēli un 16. punktu, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderību +2, bet Aleksandrs Jerofejevs arī šodien nebija komandas pieteikumā. „Rittner Buam” šī bija 20. uzvara 27 spēlēs, latviešu komanda ieņem trešo vietu līgā.

Lielbritānijā Ričarda Birziņa „Fife Flyers” ar 6:2 sakāva „Panthers”, paceļoties uz ceturto vietu. Tikmēr Georga Golovkova pārstāvētā līgas pastarīte „Lightning” ar 2:6 piekāpās „Blaze”. Abus vārtus zaudētāju labā guva latviešu uzbrucējs, kura kontā ar 23 punkti (11+12) 30 spēlēs.

Šveice

Ronalds Ķēniņš izdarīja sešus metienus, bet „Lausanne” ar 4:1 apspēlēja „Rapperswil-Jona Lakers”. Sev atvēlētajās 16:32 minūtēs uzbrucējs arī bloķēja vienu metienu. Šobrīd „Lausanne” ir piektā komanda Šveicē – 50 punkti 32 mačos.

Elvja Merzļikina „Lugano” cieta sakāvi pret „Geneve-Servette” ar 3:6. Latviešu vārtsargs, kurš otrajā janvārī atgriezās laukumā pēc mēneša pauzes, šodien nebija komandas pieteikumā. „Lugano” tā bija spēle pret tiešo konkurenti, un līdz ar to Merzļikina vienību no devītās vietas tagad šķir trīs punkti.

Harija Vītoliņa trenētā „Davos” ar 3:5 piekāpās „Zug”. Latvieša speciālista vadītā komanda joprojām ieņem priekšpēdējo, 11. vietu līgā ar 25 punktiem 29 cīņās, bet no 10. pozīcijā esošās „Lugano” Davosas vienība atpaliek par 18 punktiem.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
SHL.se
#swissmadehockey | Swiss Ice Hockey Federation
https://www.alps.hockey
https://eliteleague.co.uk/


Rodrigo Ābols. Foto: Rögle BK
1

Ābols pārtver ripu un piespēlē, kolēģis iemet vienīgo ripu "Rögle" uzvarā finālcīņā

Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) finālsērijā otro no divām pirmajām izbraukuma cīņām uzvarējusi Engelholmas "Rögle", kura "Skellefteå" komandai reabilitējās (1:0) par zaudējumu sestdien.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
3

Jāgram piederošā "Rytíři" trešo gadu pēc kārtas iztur Ekstralīgas kvalifikāciju

Piektajā Čehijas hokeja Ekstralīgas kvalifikācijas turnīrā pēc kārtas piedalījās Kladno "Rytíři", trešo gadu pēc kārtas pārliecinoši uzvarot sērijā. Čehu hokeja leģendai Jaromīram Jāgram piederošais klubs šovakar Brno atspēlējās un pieveica (4:3) Vsetīnas "Robe", sērijā uzvarot ar 4-0.
Kristers Gudļevskis. Foto: AFP/Scanpix

Gudļevskis arī šogad rīko specializētu nometni Latvijas jaunajiem vārtsargiem

Vācijas DEL līgas labākais vārtsargs un PČ bronzas medaļnieks Latvijas izlases sastāvā Kristers Gudļevskis šovasar Volvo SC ledus hallē no 13. līdz 19. jūnijam rīko specializēto vārtsargu nometni Latvijas jaunajiem hokejistiem.