Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokejisti klusē Ziemeļamerikā

Krišs Upenieks

Latvijas hokejisti klusē Ziemeļamerikā
Rihards Bukarts
Foto: Springfield Thunderbirds

Riharda Bukarta, Matīsa Kivlenieka un Eduarda Tralmaka pārstāvētie klubi aizvadītajā naktī Ziemeļamerikas hokeja līgā piedzīvoja zaudējumus, bet latviešiem ar spilgtu sniegumu izcelties neizdevās.

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) Riharda Bukarta pārstāvētā Mančestras ''Monarchs'' aizvadīja vāju spēli un ar 1:4 piekāpās Edirondekas ''Thunder''. Bukarts izdarīja trīs metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Latvijas vārtsarga Matīsa Kivlenieka ''Musketeers'' ar 1:6 bezcerīgi zaudēja ''Force''. Kivlenieks šoreiz spēli noskatījās no rezervistu soliņa, bet viņa konkurents uz vietu sastāvā Tods Skots atvairīja tikai 24 no 30 pretinieku izdarītajiem metieniem pa vārtiem.

Citā USHL spēlē Eduarda Tralmaka Čikāgas ''Steel'' ar 0:1 zaudēja ''Blackhawks''. Tralmaks šajā mačā atzīmējās tikai ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
Game Summary - The ECHL - Premier...
USHL

     [+] [-]

, 2017-04-05 16:05, pirms 7 gadiem
Klusums pirms vētras