Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ķēniņa komanda spiesta doties karantīnā

Ķēniņa komanda spiesta doties karantīnā
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Šveices hokeja vicelīdere “Lausanne”, ko pārstāv latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, devusies karantīnā, tādēļ pārceltas nākamās divas spēles.

Vienam no “Lausanne” komandas dalībniekiem bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes, bet citiem parādījušies slimības simptomi, teikts kluba publicētajā paziņojumā. Drošības apsvērumu dēļ komandai noteikta karantīna, tāpēc nācies pārcelt 5. janvāra spēli pret Ženēvas “Servette” un 8. janvāra dueli pret “SCL Tigers”.

Tuvākajās dienās plānots, ka analīzes nodos visi “Lausanne” pārstāvji, un tikai pēc rezultātu noskaidrošanas Šveices varasiestādes pieņems tālākus lēmumus saistībā ar komandas nākotni.

Ar 21 mačā sakrātajiem 42 punktiem “Lausanne” ieņem otro vietu, atpaliekot tikai no “Zug”. Sestdien ar 7:1 tika sagrauta “Bern”, un Ronalds Ķēniņš aizvadīja lielisku maču, izceļoties ar vārtiem un trim piespēlēm. Komandas rezultatīvāko spēlētāju rangā viņš ieņem trešo vietu.

Izmantotie resursi:
https://lausannehc.ch/2021/01/05/le...


Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
3

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.