Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Jēkabs Bērziņš

Francijas hokeja līga pēc divu mēnešu pauzes atsāks pilnvērtīgu darbību

Francijas hokeja līga pēc divu mēnešu pauzes atsāks pilnvērtīgu darbību
Rolands Vīgners. Foto: scorpionspictures.com

Francijas "Magnus" hokeja līga, kurā šoezon spēlē arī latviešu hokejisti Oskars Batņa, Ronalds Vīgners un Artūrs Sevčenko, astotajā janvārī plāno atsākt sezonu ar četrām spēlēm. Covid-19 izplatības dēļ sezona tika apturēta 29. oktobrī, un kopš tā laika notikuši tikai mači, kuri tika translēti Francijas televīzijā.

Sezona Francijā bijusi ļoti saraustīta - pirmajā kārtā jau tika atcelta pirmā spēle, un šobrīd komandas aizvadījušas ļoti atšķirīgu spēļu skaitu - no četrām līdz divpadsmit. Laika posmā no 29. oktobra līdz 20. decembrim gan pilnībā hokejs Francijā neapstājās - šajā laika posmā, galvenokārt piektdienu vakaros, notika septiņas spēles.

Latviešu hokejistu komandas pagaidām aizvadījušas līdzīgu spēļu skaitu - Rolanda Vīgnera pārstāvētā Rovenas "Dragons" ar septiņās spēlēs iegūtajiem maksimālajiem 21 punktiem atrodas pirmajā vietā, Oskara Batņas Anglē "Hormadi" ar 13 punktiem deviņās spēlēs ir trešie, bet Artūra Sevčenko "Gothiques d'Amiens" ieņem ceturto pozīciju ar astoņās spēlēs sakrātiem 12 punktiem.

Vīgnera un Batņas vienības turnīru atsāks devītajā janvārī, aizvadot maču savā starpā. Abas komandas Anglē tiksies arī desmitajā janvārī, kamēr Sevčenko klubam spēle paredzēta 12. janvārī.

Izmantotie resursi:
https://liguemagnus.com/2021/01/04/...


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".