Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Krastenbegram 1+1 un mača trešās zvaigznes gods "Generals" uzvarā

Krastenbegram 1+1 un mača trešās zvaigznes gods "Generals" uzvarā
Renārs Krastenbergs
Foto: Goodall Media / oshawagenerals.com

Pie panākuma Ontario hokeja līgā (OHL) tika „Generals”, kas viesos apspēlēja „Battalion” pēcspēles metienu sērijā ar 6:5. Ar vārtu guvumu un piespēli šajā mačā atzīmējās latviešu uzbrucējs Renārs Krastenbergs, kurš šo spēli uzsāka starta pieciniekā.

Pēc divām nospēlētajām trešdaļām „Generals” bija vadībā ar 4:1, bet trešā perioda vidū ar 5:3, taču komanda pamanījās izlaist divu vārtu pārsvaru 27 sekunžu laikā, un 1:43 minūti pirms pamatlaika beigām rezultāts bija jau 5:5. Papildlaikā rezultāts nemainījās, savukārt pēcspēles metienu sērijā „Generals” hokejisti iemeta divus metienus (Krastenbega viņu starpā nebija), kamēr „Battalion” tikai vienu.

Renārs Krastenbegs guva vārtus, realizējot vienu no trīs metieniem, atdeva piespēli un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni. Savā otrajā sezonā OHL uzbrucējs guvis 11 vārtus un deviņas reizes piespēlējis partneriem 31 aizvadītajā mačā, bet lietderības koeficients ir pozitīvs +10.

Decembra sākumā Krastenbergs Latvijas U-20 izlases sastāvā piedalījās pasaules čempionātā 1A divīzijā, piecos mačos guvis četrus vārtus, taču Latvija palika otrajā vietā grupā un elitei divīzijai nekvalificējās.

Izmantotie avoti:
Ontario Hockey League – Official Site of...


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".