Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņam precīzs metiens zaudējumā pret Cibuļski un Bičevski

Galviņam precīzs metiens zaudējumā pret Cibuļski un Bičevski
Guntis Galviņš. Foto: Lukáš Filipec / hcocelari.cz

Otrdienas vakarā Čehijā ar rezultativitāti latviešu pārstāvēto komandu savstarpējā spēlē izcēlās Guntis Galviņš un Māris Bičevskis, savukārt Krievijā neierastu sniegumu turpina rādīt Nikolajs Jeļisejevs.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) ar vārtu guvumu ceturto spēli pēc kārtas izcēlies Nikolajs Jeļisejevs, sekmējot viņa un Eduarda Jansona pārstāvētā "Neftyanik" uzvaru pret "Tseng Tou" ar 2:0, kura ir jau desmitā pēc kārtas. Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 16:04 minūtes, otrajā periodā guva komandas pirmos vārtus, kopumā izdarīja piecus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderibas koefcientu +1. Sezonas 27 spēlēs hokejists iekrājis jau 12 punktus (8+4), no kuriem seši, tai skaitā pieci vārti, gūti pēdējās četrās spēlēs.

Tikmēr Jansons 14:45 minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem un arī nopelnīja pozitīvu liederības koeficientu +1. Aizsargam deviņās spēlēs gūti divi punkti (1+1).

Čehijā latviešu pārstāvēto komandu sadursmē Māra Bičevska un Oskara Cibuļska "Mountfield" ar 4:2 pārspēja Gunta Galviņa un Roberta Bukarta. "Ocelari". Uzvarētāju rindās piespēle Bičevskim, kuram 17:05 minūtēs arī divi metieni pa vārtiem, uzvarēti septiņi no 13 iemetieniem un saņemts pozitīvs lietderības koeficients +1. Savukārt Cibuļskim 21:10 minūtes, divi metieni, trīs bloķēti metieni, viens spēka paņēmiens un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Zaudētāju komandā pirmie vārti spēlē Galviņam, kuram arī lielākais spēles laiks, 22:48 minūtes, divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +2. Aizsargs 21 spēlē savācis piecus punktus (2+3). Tikmēr Bukartam laukumā pavadītajās 14:11 minūtēs viens metiens pa vārtiem , divu minūšu noraidījums un negatīvs lietderības koeficients -2.

Šveicē "Tigers" ar 3:0 pārspēja "Geneve-Servette", taču sausā spēle Ivara Punnenova komandas biedram Damjāno Čiačo, kurš tika galā ar 21 pretinieku komandas metienu.

Francijā veiksmīgi iejusties turpina Kalvis Ozols, kura otrais vārtu guvums trīs spēlēs gan nepalīdzēja "Lyon" pārspēt "Chamonix", zaudējums ar 2:3. Martinam Lavrovam spēlē rezultatīva piespēle un septiņi metieni, savukārt Artūram Mickevičam divi metieni.

Vārtu guvums arī Elvijam Biezajam, taču viņa un Roberta Jekimova pārstāvētais "Gap" ar 2:4 piekāpās "Strasbourg". Citā spēlē panākums Ervīnam Muštukovam un "Nice" - 5:2 pret "Anglet". Latviešu vārtsargs spēlē atvairīja 37 no 39 metieniem. "Mulhouse" uzvarā pret "Angers" ar 5:3 piespēles Sandim Zolmanim un Rolandam Vīgneram.

Trešajā spēlē Alpu hokeja līgā ar divām piespēlēm izcēlies Aleksandrs Jerovejevs. Viņa, Imanta Leščova (vārti) un Oļega Šišļaņņikova "Ritten" ar 4:1 pārspēja "Broncos".

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.hokej.cz
https://www.sihf.ch
liguemagnus.com
https://www.alps.hockey/

     [+] [-]

, 2018-12-05 13:45, pirms 5 gadiem
Nav taisnīgi, ka spēlē viens pats pret diviem!