Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram un Kļaviņam 1+1 Ziemeļamerikā

Andrejs Siliņš

Balceram un Kļaviņam 1+1 Ziemeļamerikā
Rūdolfs Balcers
Foto: cfjctoday.com/

Rezultatīvu nakti Ziemeļamerikas līgās aizvadījuši Latvijas jaunie hokejisti. Rūdolfs Balcers un Erlends Kļaviņš izcēlās ne tikai ar vārtu guvumiem, bet arī piespēlēm.

Austrumkrasta līgā (ECHL) savus otros vārtus guva Rihards Bukarts, palīdzot "Monarchs" ar 4:2 mājās uzveikt "Wings". Rihardam arī divi metieni, divas soda minūtes un pozitīvas lietderības koeficients (+1). Bukarts pēc nosūtīšanas uz ECHL paspējis aizvadīt četras cīņas, izceļoties ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 3:4 izbraukumā pēcspēles metienos atzina "Rampage" pārākumu. Jevpalovs veica divus metienus pa pretinieku vārtiem un palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Kristeram Gudļevskim paliekot rezervē, Sirakjūzu "Crunnh" ar 4:0 sakāva Ročesteras "Americans". Adams Vilkokss atvairīja visus 25 pretinieku metienus.

Rietumu līgā (WHL) pie panākuma tika "Blazers", kas ar 5:2 mājās sakāva "Giants". Uzvarētāju rindās ar rezultatīvu metienu izcēlās Rūdolfs Balcers, kurš atdeva arī rezultatīvu piespēli un kļuva par spēles otro zvaigzni. Balceram, kuram šajā mačā arī koeficients +1, sezonā izdevies gūt jau 17 vārtus. Tāpat 29 mačos atdotas 15 piespēles. Savukārt Medisinhetas "Tigers" ar 1:7 piedzīvoja sagrāvi Sietlā, taču aizsargs Kristiāns Rubīns nebija pieteikts spēlei.

Kvebekas līgā (QMJHL) "Huskies" ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās "Wildcats". Mārtiņš Dzierkals spēlei nebija pieteikts. ASV līgā (USHL) Erlends Kļaviņš ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli palīdzēja Omahas "Lancers" uzveikt "Lumberjacks" - 4:1. Kļaviņam arī trīs metieni pa vārtiem un pozitīvs koeficients (+2). Šosezon Kļaviņš 19 mačos guvis trīs vārtus un atdevis septiņas piespēles.

"Musketeers" ar 4:2 uzveica "Thunder", bet vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks panākumu sekmēja, atvairot 19 no 21 metiena. Tāpat Kivleniekam divas soda minūtes pēdējās trešdaļas sākumā. Čikāgas "Steel" ar 4:1 apspēlēja ASV izlasi. Eduards Tralmaks protokolā neatzīmējās.

NCAA spēlē ar vārtu guvumu izcēlās Kārlis Čukste, taču "Quinnipiac" ar 2:5 piekāpās "Union". Čukstem tie bija ceturtie vārti 17 spēlēs, tāpat viņam arī četras rezultatīvas piespēles. Citā mačā "Lakers" ar 2:5 atzina "Bowling Green State" pārākumu, bet Kristofers Bindulis mačā nepiedalījās. Zaudējums arī "Golden Knights", kas ar 3:7 piekāpās Hārvardai. Haralds Egle atzīmējās ar negatīvu koeficientu (-2).

  +1 [+] [-]

, 2016-12-04 13:50, pirms 7 gadiem
Rūdolfs būs labs palīgs U20 izlasei