Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņa "Lions" zaudē austriešiem, abas Lielbritānijas vienības svin uzvaras

Ķēniņa "Lions" zaudē austriešiem, abas Lielbritānijas vienības svin uzvaras
Ronalds Ķēniņš
Foto: zsclions.ch

Zaudējumu Čempionu hokeja līgā (ČHL) piedzīvoja Cīrihes „Lions”, kas papildlaikā piekāpās Klāgenfurtes KAC ar 1:2. Uzvaras izcīnīja abas Lielbritānijas komandas – gan „Panthers”, gan „Devils”.

„Lions” no Cīrihes piedzīvoja trešo zaudējumu, piekāpjoties Klāgenfurtes KAC ar 1:2. Komanda no Austrijas bija tuvu uzvarai pamatlaikā pēc Džuliana Talbo gūtajiem vārtiem pirmajā periodā, taču piecas minūtes līdz sirēnai Kriss Baltisbergers panāca neizšķirtu – 1:1. KAC tomēr panāca savu, un papildlaikā Marks Šumnigs atnesa austriešiem uzvaru. Gan „Lions”, gan KAC kontā ir astoņi punkti, līdz ar ko otrās vietas liktenis izšķirsies pēdējās grupas spēlēs.

Ronalds Ķēniņš Šveices komandas rindās pavadīja laukumā 14:46 minūtes, sešas reizes meta pa vārtiem, ka arī bloķēja trīs pretinieku metienus. Aizvadītajās piecās spēlēs uzbrucēja kontā ir viena piespēle, divas minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +3.

Šodien notika vēl 12 spēles ČHL turnīrā. Jāatzīmē abu Lielbritānijas komandu uzvaru – Kardifas „Devils” tika galā ar Vekšes „Lakers” – 5:1, bet Notingemas „Panthers” pieveica Turku TPS ar 2:0.

Čempionu hokeja līga, 3. oktobris

SpēleRezultāts
Bili Tygri – Davos4:3
Grizzly – Red Bull (Zalcburga)4:5
JYP – Neman3:2 PM
Red Bull – Brynas2:3
Frolunda – Gap5:1
HV71 – Ocelari2:1 PM
KAC – Lions2:1
Brno – Redhawks5:4
Crakovia – IFK0:6
Capitals – Zug5:3
Devils – Lakers5:1
Panthers – TPS2:0

Vēl trīs spēles notiks rītdien.

Izmantotie avoti:
Champions Hockey League

  -2 [+] [-]

, 2017-10-04 00:07, pirms 7 gadiem
Tāda nelaba aizdoma, ka daļai spēcīgo klubu šis turnīrs ir pilnīgi nevajadzīgs. Nu, negribas ticēt, ka britu klubi būtu tik spēcīgi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-10-04 00:59, pirms 7 gadiem
Vēl nesen čehu kluba īpašnieks izteicās par šo turnīru un it īpaši spēlējot pret britiem. Finansiāli neizdevīgs turnīrs, kur negrib traumēt vadošos spēlētājus, it īpaši Lielbritānijā, kur to nevar saukt īsti par hokeju , bet pat slaktiņu. Tam, ka daži klubi speciāli cenšas netikt nākošajā kārtā gan īsti negribētos viņam ticēt

  +2 [+] [-]

, 2017-10-04 01:48, pirms 7 gadiem
Jā britu hokejs nav īpaši saucams par hokeju, bet līga ir dpēcīga un ļoti neparocīga vairums eiropiešu. Cenšas atdarināt aizokeāna stilu, ļoti netīrs un fizisks un tiesāšana ir super zemā līmenī. Algas maksā labas tāpēc arī klubos daudz AHL rūdītu čaļi. Man jau ir cemme, bet izskatās ka viņu plāns strādā. Komandas reāli apmakā algas no mājas spēļu ienākumiem. Piemēram Elites līgas spēles apmaklē kādi 500 skatītāji vismaz. Parasti pāri 1000. Pieaugušo biļete maksā £17.50. Algas, svārstās no apmēram £200 līdz pat £2000 nedēļā atkarībā no kluba un spēlētāja. Apmēram 33 nedēļas sezonā. Lielajiem klubiem ir lielas arēnas kur sanāk 5000 un pat vairāk skatītāju. Vismaz viena mājas spēle ir pa nedēļu,rēķiniet paši, plus vēl sponsori palīdz ar finansēm, tā ka mēs Latvijā nekādi nevaram konkurēt ar tiem resursiem. Briti arī ir lieli sporta fanāti , tā pat kā mēs Latvijā, kas ziedo dzīves un resursus sportam. Nu kautkā tā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-04 10:26, pirms 7 gadiem
Šveices klubi šogad tādi pašvaki izskatās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja