Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lipsbergam un Golovkovam pa piespēlei

Lipsbergam un Golovkovam pa piespēlei
Roberts Lipsbergs
Foto: Dereks Lengs/Getty Images

Šonakt WHL rezultatīvu piespēli komandas uzvarā atdeva Roberts Lipsbergs, bet QMJHL ar rezultatīvu piespēli komandas zaudējumā Izcēlās Georgs Golovkovs.

Rietumu hokeja līgas (WHL) mačā Sietlas "Thunderbirds" otro dienu pēc kārtas tikās ar Viktorijas "Royals" vienību un šoreiz tika izcīnīta uzvara ar rezultātu 4:1. Robertam Lipsbergam šajā mačā rezultatīva piespēle, kā arī divi metieni pa vārtiem un pozitīva lietderības +1. WHL regulārā turnīra tabulā "Thunderbirds" ar 73 punktiem 64 spēlēs Rietumos atgriezusies ceturtajā pozīcijā.

Lipsberga statistika šosezon:

Hokejists (Poz.)Komandaspēlesvārtipiespēlespunktism+/-
R.Lipsbergs (U)Thunderbirds2512172912+8

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) zaudējumu ar 2:3 pagarinājumā cieta Georga Golovkova pārstāvētā Dramondvilas "Voltigeurs", kas piekāpās Šaviniganas "Cataractes" vienībai. Golovkovam šajā mačā rezultatīva piespēle un viens spēka paņēmiens. "Voltigeurs" ar 52 punktiem 61 spēlē, atrodas līgas priekšpēdējā vietā. Regulārais turnīrs noslēdzas 21. martā.

Golovkova statistika šosezon:

Hokejists (Poz.)Komandaspēlesvārtipiespēlespunktism+/-
G.Golovkovs (U) Voltigeurs 5111263736+4

Citā WHL mačā Edmontonas "Oil Kings" piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos ar rezultātu 2:3, atzīstot Princalbertas “Raiders” pārākumu. Edgaram Kuldam šajā mačā divi metieni pa vārtiem un nerealizēts pēcspēles metiens. WHL regulārā turnīra tabulā "Oil Kings" ar 65 punktiem 64 spēlē Austrumos atrodas astotajā pozīcijā. Regulārais turnīrs WHL beidzas 22. martā.

Kuldas statistika šosezon

Hokejists (Poz.)Komandaspēlesvārtipiespēlespunktism+/-
E.Kulda (U)Oil Kings3910142224-5

ECHL zaudējumu ar 0:3 piedzīvoja Ralfa Freiberga pārstāvētā Ontario "Regin", kas piekāpās Aļaskas "Aces" vienīai. Freibergam šajā mačā divas soda minūtes un negatīva lietderība -1. Citā mačā Ričarda Birziņa pārstāvētā Tulsas "Oilers" piekāpās Misurī "Maverics" ar rezultātu 3:6. Birziņš šajā mačā nepiedalījās. "Regin" Austrumu konferencē ar 68 punktiem 54 spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā, bet "Oilers" ar 58 punktiem 56 mačos ir dalītā astotā vietā. Regulārā sezona ECHL beidzas 12. martā.

Latviešu statistika šosezon:

Hokejists (Poz.)Komandaspēlesvārtipiespēlespunktism+/-
R.Freibergs (A)Regin38381112+6
R.Birziņš (A)Oilers3308825+9

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
QMJHL
WHL Network

  +2 [+] [-]

, 2015-03-04 08:30, pirms 9 gadiem
Super, SPORTACENTRS. Golovkova un LIpsberga ziņa parādās ātrāk par Latviešu komandu startu NHL čempionātā. Labs darbs, malači