Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Verneram Eglem -3, Rubīnam -2, Ābolam -1, Krastenbergs nespēlē

Agris Suveizda

Verneram Eglem -3, Rubīnam -2, Ābolam -1, Krastenbergs nespēlē
Kristiāns Rubīns ar ripu. Foto: Toronto Marlies

Ziemeļamerikas hokeja līgās laukumā šonakt devās Kristiāns Rubīns, Rodrigo Ābols, Ņikita Jevpalovs, Kristofers Bindulis, Verners Egle, Artūrs Šilovs, Rūdolfs Polcs un Raivis Ansons.

Amerikas Hokeja līgā pamatīgu sagrāvi piedzīvoja Toronto "Marlies", kas izbraukumā ar 2:8 kapitulēja Sirakjūsas "Crunch". Kristiāns Rubīns izdarīja divus metienus un tika pie negatīvas lietderības -2. Viens metiens un negatīva lietderība -1 bija Rodrigo Ābola rēķinā, kura pārstāvētā Springfīldas "Thunderbirds" ar 3:2 viesos apspēlēja Jutikas "Comets", bet Ņikita Jevpalovs neatzīmējās statistikā Lavalas "Rockets" panākumā pār "Phantoms" (4:0).

ECHL vienīgajos ielaistajos vārtos laukumā bija Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Dienvidkarolīnas "Stingrays" mājās ar 0:1 piekāpās Floridas "Everblades". Bindulim arī viens metiens pa vārtiem. Tikmēr Renārs Krastenbergs izlaida Vīlingas "Nailers" uzvaru pār Sinsinati "Cyclones" (2:1 pagarinājumā). Savienoto Valstu Hokeja līgā Medisonas "Capitols" pagarinājumā piekāpās Jangstaunas "Phantoms". Verners Egle spēli pabeidza ar negatīvu lietderību -3 un izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Ontārio Hokeja līgā zaudēja Berijas "Colts", kas viesos ar 2:4 piekāpās Sadberijas "Wolves". Artūrs Šilovs atvairīja 30 no 33 metieniem, pēdējo ripu mājiniekiem iemetot jau tukšos vārtos. Kvebekas Junioru hokeja līgā "Foreurs" ar 8:4 sakāva "Phoenix", savukārt "Dakkar" ar 4:3 bullīšos pārspēja "Oceanic". Rūdolfs Polcs izdarīja vienu metienu, sakrāja pozitīvu lietderību +1 un uzvarēja 62,5% iemetienu (5/8), bet Raivim Ansonam negatīva lietderība -2.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://www.echl.com/en/matches/9fb...
https://www.echl.com/en/matches/c39...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2789...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2738...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-04 10:50, pirms 4 gadiem
Suveizda arī tipisks SC.com puskoka lēcējs! Ja rezultātu nav flashscore.com, tad kaut kur tālāk skatīties jau ir par slinku savu resno pakaļu kustināt.

Suveizdas k-gs, tiešām Egles -3 iekš USHL ir vairāk pieminēšanas vērts nekā Čukstes 1+1 šonakt??? skat. Welcome to collegehockeystats.net .