Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Golovkovam piespēle Lielbritānijā, Ponomarenko "Stjernen" zaudē ar 0:9 Norvēģijā

Golovkovam piespēle Lielbritānijā, Ponomarenko "Stjernen" zaudē ar 0:9 Norvēģijā
Georgs Golovkovs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Uzbrucējs Georgs Golovkovs atzīmējās ar piespēli, palīdzot savai komandai "Lightning" apspēlēt "Dundee" Lielbritānijas hokeja čempionātā - 4:3.

Norvēģijā Maksima Ponomarenko „Stjernen” kapitulēja vicelīderei „Valerenga” ar 0:9. Mača laikā aizsargs divas reizes tika noraidīts no laukuma, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -2. „Stjernen” ieņem septīto vietu līgā ar desmit uzvarām 31 spēlē.

Alpu hokeja līgā trīs latviešu „Ritten/Renon” pēcspēles metienu sērijā pārspēja „Cortina” ar 2:1. Aizsargam Imantam Leščovam pozitīva lietderība +1, uzbrucējam Oļegam Šišļaņņikovam četras soda minūtes un arī +1, savukārt, cits aizsargs Aleksandrs Jerofejevs mačam netika pieteikts.

Citā spēlē „Lustenau” ar 7:3 apspēlēja „Bregenzerwald”. „Lustenau” vārtsargs Māris Jučers nespēlē kopš 8. decembra.

Lielbritānijā turnīra pastarīte „Lightning” papildlaikā tika galā ar „Dundee” – 4:3. Ar vienu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Georgs Golovkovs, kuram tā bija 12. šosezon. Uzbrucējs kontā arī deviņi vārti 29 mačos.

Izmantotie resursi:
Hjem
https://www.alps.hockey
https://eliteleague.co.uk