Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

R. Bļugeram uzvara, V. Eglem zaudējums, Bindulis nespēlē

R. Bļugeram uzvara, V. Eglem zaudējums, Bindulis nespēlē
Roberts Bļugers. Foto: madcapshockey.com

Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) čempionātā aizvadītajā naktī panākumu svinēja Roberta Bļugera pārstāvētā komanda, bet zaudējumu piedzīvoja Vernera Egles komanda.

Roberts Bļugers nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa pārstāvētā Medisonas „Capitols” komanda viesos ar 3:1 uzvarēja Centrālilinoisas „Flying Aces”. Bļugers šosezon 19 spēlēs ir guvis divus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

Vernera Egles Dubjūkas „Fighting Saints” savā laukumā ar 4:5 piekāpās Maskidženas „Lumberjacks”. Latviešu uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Šosezon 20 aizvadītajās spēlēs Verners izcēlies ar piecām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Amerikas Hokeja līgā (AHL) uzvaru bez Kristofera Binduļa sastāvā izcīnīja Hēršijas „Bears”, kas mājās ar 6:3 pārspēja Binghemtonas „Devils”. 23 gadus vecais Bindulis šajā sezonā piedalījies tikai četrās spēlēs, pēdējos mačsu aizvadot 24. un 28. novembrī.

Izmantotie resursi:
theahl.com
ushl.com

     [+] [-]

, 2018-12-03 14:17, pirms 5 gadiem
...Bindulis šajā sezonā piedalījies tikai četrās spēlēs, pēdējos mačsu aizvadot 24. un 28. novembrī.

tā ir kā nekompetents autors raksta par hokeju. Bindulis 28. novembra spēlē guva traumu un ir ievietots savainoto sarakstā.