Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam 1+1 un pirmās zvaigznes gods, Dzierkals un Rubīns nespēlē

Krišs Upenieks

Ābolam 1+1 un pirmās zvaigznes gods, Dzierkals un Rubīns nespēlē
Rodrigo Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokejisti aizvadījuši spēles dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās. Rietumu hokeja līgā mača pirmās zvaigznes godu izpelnījies latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols, bet savainojumu dēļ joprojām nespēlē Mārtiņš Dzierkals un Kristiāns Rubīns.

Ontario hokeja līgā (OHL) Renāra Krastenberga Ošavas ''Generals'' ar 2:1 pieveica Hamiltonas ''Bulldogs''. Latvijas uzbrucējs palika bez rezultativitātes punktiem, izdarīja četrus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. 27 spēlēs šosezon Renāram trīs vārti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Rietumu hokeja līgā (WHL) ''Tigers'' ar 4:3 pieveica ''Silvertips'' hokejistus. Latvijas hokejists Kristiāns Rubīns savas komandas uzvarā nepiedalījās. Portāls Sportacentrs.com iepriekš jau ziņoja, ka Kristiāns iedzīvojies pleca savainojumā. "No vietas izsitu plecu. To pašu, ar kuru iepriekš bijušas problēmas. Laiku, kad atgriezīšos atpakaļ ierindā, vēl nezinu," stāstīja Rubīns.

Kvebakas Jaunatnes hokeja līgā (QMJHL) Rodrigo Ābola ''Titan'' ar 5:3 pieveica ''Foreurs''. Rodrigo vēl viena rezultatīva spēle - latvietis atdeva rezultatīvu piespēli komandas pirmajā vārtu guvumā un pats iemeta trešos vārtus, kad ''Titan'' ieguva 3:2 pārsvaru. Ābolam pieci metieni pa vārtiem, kā arī uzvarēti 22 no 29 iemetieniem. Rodrigo spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens un pirmās zvaigznes godu. 16 spēlēs Ābols sakrājis 6+8.

QMJHL Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Ruānas-Norandas ''Huskies'' ar 2:3 piekāpās ''Islanders''. Dzierkals šajā spēlē nepiedalījās potītes savainojuma dēļ, par kuru ziņojām jau iepriekš pieminētajā rakstā. "Mazliet pamežģīju potīti, un tagad tā sagādā grūtības slidojot. Nav nekas liels, taču vajag izārstēt līdz galam,'' sacīja Dzierkals.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Čikāgas ''Steel'' ar 2:1 pieveica ''Phantoms''. 19 gadus vecais Eduards Tralmaks spēles protokolā atzīmējās tikai ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. ''Musketeers'' ar 1:2 zaudēja ''Thunder'', bet latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks atvairīja 32 no 34 pretinieku izpildītajiem metieniem. Erlenda Kļaviņa ''Lancers'' ar 3:4 piekāpās ''Des Moines Buccaneers''. Kļaviņam viens metiens pa vārtiem, divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients.

NCAA čempionātā Jānis Jaks izpildīja vienu metienu pa vārtiem ''American International'' 0:1 zaudējumā pret ''Army West Point''. Klarksonas komanda ar 4:2 pieveikusi Dertmutas universitāti. Haralds Egle protokolā atzīmējies tikai ar neitrālu lietderības koeficientu. ''Quinnipiac University'' ar 4:1 apspēlēja ''Rensselaer'' hokejistus. Kārlis Čukste uzvarētāju sastāvā trīs reizes meta pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Kristofera Binduļa ''Lake Superior State'' ar 4:2 pieveica ''Bowling Green''. Latvietis šoreiz komandas pieteikumā nebija.

Izmantotie resursi:
Ontario Hockey League – Official Site of...
WHL Network
QMJHL – Includes live game day coverage,...
USHL
Welcome to collegehockeystats.net

     [+] [-]

, 2016-12-03 15:06, pirms 7 gadiem
jēga rakstīt par spēlēm, kur latvietis nepiedalās?

     [+] [-]

, 2016-12-03 15:11, pirms 7 gadiem
Cerams kā Ābolam izdosies tagad krāt punktus, ja nākamgad grib AHL tikt.