Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Robertam Bukartam vārti Čehijā, Rihards Bukarts pabeidz sezonu Vācijā

Rolands Eliņš

Robertam Bukartam vārti Čehijā, Rihards Bukarts pabeidz sezonu Vācijā
Rihards Bukarts. Foto: Albert Schäfer/ Daniel Schäfer/Schwenninger Wild Wings

Vācijas hokeja līgā regulāro sezonu pabeidzis Rihards Bukarts, kura komanda neiekļuva izslēgšanas spēlēs, savukārt Čehijā divas kārtas pirms beigām uz "play-off" tēmē visas četras latviešu pārstāvētās komandas.

Čehijas hokeja līgā Roberts Bukarts guva vārtus, palīdzot Prāgas „Sparta” ar 5:3 pieveikt „Litvinov”. Bukarts guva savas komandas trešos vārtus, otrā perioda sākumā panākot 3:0. Viņš izcēlās ātrajā pretuzbrukumā trīs pret diviem, sagaidot iespēju brīvam metienam. Šī uzvara bija ļoti svarīga par vietu izslēgšanas spēlēs, ko Bukarta komandai tagad izdevies praktiski nodrošināt. Divas kārtas pirms beigām 11. vietā esošā „Litvinov” tiek apsteigta par pieciem punktiem.

Tikmēr „Zlin” ar Ralfu Freibergu un Edgaru Kuldu sastāvā piekāpās „Mlada” ar 1:3. Freibergam šajā mačā negatīvs lietderības koeficients mīnus divi. „Zlin” ir vairs tikai par punktu priekšā „Sparta”.

Oskars Cibuļskis „Mountfield” komandai palīdzēja ar rezultatīvu piespēli, bet viņa komanda bullīšos ar 2:3 tomēr piekāpās „Vitkovice”. Viņa komandai tā bija trešā neveiksme pēc kārtas, taču vismaz ceturtā vieta regulārajā sezonā tāpat garantēta. Uzvaru toties guva Gunta Galviņa pārstāvētā „Trinec”, viesos ar 2:1 pieveicot „Plzen”. Galviņa komandai līdz ar to izdevās turpināt uzvaru sēriju un pakāpties uz otro vietu, tieši apsteidzot „Plzen”, kurai par punktu mazāk.

Regulārā sezona tikmēr noslēgusies Vācijā, un Rihards Bukarts pēdējā spēlē veica rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā „Schwenninger” bullīšos zaudēja „Ice Tigers” ar 3:4. Bullīšu sērijā bija tikai viens precīzs mēģinājums, un savu iespēju neizmantoja arī Bukarts. Viņa komanda sezonu pabeidza pēdējā vietā un izslēgšanas spēlēm nekvalificējās, bet Bukarts 42 spēlēs guva 22 punktus (9+13).

Norvēģijas čempionātā Maksims Ponomarenko atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā „Stjernen” ar 2:5 piekāpās „Valerenga”. Norvēģijas līgā atlikusi vairs tikai viena kārta, un Ponomarenko komanda pagaidām ieņem astoto vietu, taču pēdējā kārtā var pakāpties uz septīto pozīciju un izvairīties no ceturtdaļfināla pret līderi „Valerenga”.

     [+] [-]

, 2019-03-03 22:28, pirms 5 gadiem
Principā labi, Rihards labs papildinājums izlasei noteikti labajā malā spēlējot!

     [+] [-]

, 2019-03-04 08:40, pirms 5 gadiem
Gaidām izlasē

     [+] [-]

, 2019-03-04 11:25, pirms 5 gadiem
Rihards 5. rezultatīvākais savā komandā. Tas nekas, ka DEL pastarīši - vēl ir kur augt individuāli pat tādā komandā.