Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Trīs vārti un septiņas piespēles: latviešiem ražīga hokeja nakts Ziemeļamerikā

Andrejs Siliņš

Trīs vārti un septiņas piespēles: latviešiem ražīga hokeja nakts Ziemeļamerikā
Roberts Bļugers, Foto: janesvillejets.com

Virkne Latvijas hokejistu naktī uz svētdienu izcēlās ar rezultativitātes punktiem dažādās zemākajās Ziemeļamerikas līgās. Pie pirmā vārtu guvuma sezonā tika Arizonas štata universitātes aizsargs Gvido Jansons, bet ar divām piespēlēm atzīmējās Meinas universitātes uzbrucējs Eduards Tralmaks.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Ņikita Jevpalovs palika ar nullēm spēles protokolā, bet viņa pārstāvētā "Rocket" ar 0:3 viesos piekāpās "Marlies". Kristofers Bindulis nebija pieteikts "Bears" uzvarā pār "Phantoms" (2:1), bet vārtsargs Matīss Kivlenieks palika "Monsters" rezervē pret "Crunch" (3:6).

Austrumkrasta līgā (ECHL) "Growlers" ar 1:5 piedzīvoja sakāvi pret "Railers", bet Kristiāns Rubīns izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas vienīgo vārtu guvumā. Aizsargam šajā sezonā 44 mačos izdevies sakrāt 13 rezultativitātes punktus - vieni vārti un 12 piespēles.

Citā ECHL mačā "Nailers" ar 2:5 mājās piekāpās "Wings", bet Renārs Krastenbergs atdeva rezultatīvu piespēli un nopelnīja negatīvu lietderības rādītāju (-1). Uzbrucējam šosezon 38 spēlēs sakrāti 12 vārti un 15 rezultatīvas piespēles.

ASV junioru līgā (USHL) rezultatīva piespēle Robertam Bļugeram, kura pārstāvētā Medisonas "Capitols" ar 4:7 piekāpās "Musketeers". Bļugers izdarīja trīs metienus pa vārtiem un tika pie negatīva koeficienta (-1). 19 gadus vecajam uzbrucējam tā bija sestā piespēle un 11. rezultativitātes punkts sezonā. Citā spēlē Verners Egle guva vārtus, taču "Fighting Saints" ar 2:4 zaudēja "Force". Eglem divi metieni, divas soda minūtes un koeficients +1. Šosezon Egle septiņi vārti un septiņas piespēles.

NCAA pie uzvaras tika Jānis Jaks, kura pārstāvētā Amerikāņu Starptautiskā koledža ar 6:3 pieveica Niagaras universitāti. Jakam izdevās gūt vārtus, veikt trīs metienus un sakrāt negatīvu koeficientu (-1). Aizsargs šosezon guva trīs vārtus un atdevis astoņas piespēles.

Ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Kvinipieka, kas ar 7:2 sakāva Svētā Lourensa universitāti. Kārlim Čukstem rezultatīva piespēle, trīs metieni un koeficients +1. Čukstem tā bija 15. piespēle un 16. punkts šosezon. Klārksona ar Haraldu Egli pieveica Prinstonu - 3:1. Eglem rezultatīva piespēle, viens metiens un koeficients -1, bet sezonā uzbrucējam 12 vārti un 16 piespēles.

Meinas komanda ar 5:3 apspēlēja Providensu, un Eduards Tralmaks izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī koeficientu +1. Tralmakam šosezon seši vārti un astoņas rezultatīvas piespēles. Arizonas štata universitātes vienība ar 4:2 pieveica RIT. Gvido Jansons guva savus pirmos vārtus sezonā. Jansonam arī viens metiens, divas soda minūtes un koeficients -1. Filips Buncis uzvarēja vienā no četriem iemetieniem.

Leiksaperioras štata universitāte ar 4:2 uzveica Ferisas štatu, un uzvaru ar 26 atvairītiem metieniem sekmēja vārtsargs Mareks Mitens, kuram tā bija piektā uzvara deviņās šosezon aizvadītajās spēlēs.

     [+] [-]

, 2019-02-03 09:20, pirms 5 gadiem
Un viena štanga

  -1 [+] [-]

, 2019-02-03 09:42, pirms 5 gadiem
Egle mazs augumā un viņam būtu jārāda brīnumi, lai aizspēlētos līdz NHL, bet viss ir iespējams. Neatceros, kuram mūsējam ir bijusi tāda statistika un tas nav pat viņa pēdējais gads studentos.
Vai ir kāds redzējis kā viņš spelē?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-03 10:48, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Egle mazs augumā un viņam būtu jārāda brīnumi, lai aizspēlētos līdz NHL, bet viss ir iespējams. Neatceros, kuram mūsējam ir bijusi tāda statistika un tas nav pat viņa pēdējais gads studentos.
Vai ir kāds redzējis kā viņš spelē?
Augums palielam tāds pats kā Karsumam, viņa koledžas iepriekšējās sezonas līderis kapā AHL un ir bijis uz pāris spēlēm NHL.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-03 11:50, pirms 5 gadiem
Kas notiek ar Binduli? 4 spēles tikai šosezon.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-03 12:32, pirms 5 gadiem
Edgars rakstīja: Augums palielam tāds pats kā Karsumam, viņa koledžas iepriekšējās sezonas līderis kapā AHL un ir bijis uz pāris spēlēm NHL.
Forši, viņam ir labas iespējas aizvadīt labu karjeru, ja ne nhl, tad Eiropā noteikti. Tā varētu būt, ka Karsuma tipa spēlētājs, bet redzēts jau nav.
Mums drīz vairs nebūs vietas izlasē, tas priecē

  +1 [+] [-]

, 2019-02-03 12:49, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Forši, viņam ir labas iespējas aizvadīt labu karjeru, ja ne nhl, tad Eiropā noteikti. Tā varētu būt, ka Karsuma tipa spēlētājs, bet redzēts jau nav.
Mums drīz vairs nebūs vietas izlasē, tas priecē
Nebūs vietas izlasē Līdz tam ir ļoti tālu