Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam, Galviņam un Cibuļskim pa rezultatīvai piespēlei Čehijas Ekstralīgā

Bukartam, Galviņam un Cibuļskim pa rezultatīvai piespēlei Čehijas Ekstralīgā
Roberts Bukarts. Foto: hcsparta.cz

Čehijas Ekstralīgā ar rezultatīvām piespēlēm šovakar izcēlušies trīs latvieši - Roberts Bukarts, Guntis Galviņš un Oskars Cibuļskis.

Ar otro rezultativitātes punktu "Sparta" rindās guvis Roberts Bukarts, taču viņa pārstāvētā komanda pēcspēles metienu sērijā piekāpās "Plzen" (4:5). Bukarts uz ledus pavadīja 21:50 minūtes, asistējot komandas ceturtajā vārtu guvumā, kas sekmēja nokļūšanu līdz papildlaikam un bullīšiem, vienreiz meta pa vārtiem un ieguva negatīvu lieterības koeficientu -1. Tāpat hokejists nerealizēja pēcspēles metienu. Uzbrucējam 37 spēlēs iekrāts 21 punkts (5+16).

Rezultatīvu piespēli šovakar izdarījis arī Bukarta bijušais komandas biedrs Guntis Galviņš, kura "Ocelari" ar 3:1 pārspēja "Energie". Latviešu aizsargs 19:06 minūtēs izcēlās ar piespēli komandas otrajā vārtu guvumā, izdarīja divus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Galviņam sezonas 37 spēlēs (2+6) astoņi punkti.

Divu latviešu pārstāvēto komandu duelī "PSG Berani" bullīšos pārspēja "Mountfield", 4:3. Ar rezultatīvu piespēli zaudētāju rindās izcēlās Oskars Cibuļskis, kuram tas bija sezonas astotais punkts (2+6). Tāpat aizsargam 21:15 laukumā pavadītajās minūtēs viens metiens un negatīvs lietderības koeficients -1. Tikmēr Mārim Bičevskim 16:41 minūtēs viens metiens pa vārtiem, divi spēka paņēmieni, astoņi uzvarēti iemetieni no 11, kā arī negatīvs lietderības koeficients -1.

Savukārt Zlīnas komandā Ralfam Freibergam 23:14 minūtēs pozitīvs lietderības koeficients +2, Edgaram Kuldam vien 05:48 minūtes un negatīvs lietderības koeficients -1.

Vācijas DEL minimālu panākumu izcīnījusi "Panther", kas ar 1:0 pārspēja "Eisbaren", taču Arvīds Reķis traumas dēļ laukumā nedevās. Tikmēr sausais zaudējums Rihardam Bukartam un "Wild Wings" - 0:4 pret "Adler". Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 18:43 minūtes, to laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem un saņēma negatīvu lietderības koeficientu -1.

Slovākijā "Poprad" ar 3:1 pārspēja "07 Detva", taču uz izlasi izsauktais Arturs Salija laukumā nedevās. Tikmēr "Nové Zámky" bez Jāņa Andersona ar 1:2 piekāpās "DVTK".

Norvēģijā "Stjernen" ar 5:9 piekāpās "Storhamar", Maksimam Ponomarenko 19:55 minūtēs viens metiens, divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +1.

Austrijas EBEL "99ers" papildlaikā ar 6:5 pārspēja "Dornbirn", komandas ceturtais vārtu guvums Zintim Naurim Zuševicam, kuram tas bija sezonas 21.punkts (7+14).

Francijā "Lyon" ar 3:6 piekāpās "Nice" - pa diviem metieniem Martinam Lavrovam un Artūram Mickēvičam, Kalvis Ozols bez ierakstiem statistikas rādītājos. Piespēle "Gap" zaudējumā pret "Grenoble" ar 1:4 Elvijam Biezajam, Robertam Jekimovam viens metiens.

Savukārt "Mulhouse" pārspēja "Anglet" ar 4:3 - 22 no 25 metieniem atvairīja Ervīns Muštukovs, 1+1 Rolandam Vīgneram, četri metieni Artūram Ševčenko, divi Sandim Zolmanim.

Anglijas Elites hokeja līgā zaudējums Georga Golovkova un Riharda Grigora "Lightning" - 2:4 pret "Clan".

Izmantotie resursi:
https://www.del.org/
https://www.hokej.cz
https://www.hockeyslovakia.sk
https://www.hockey.no
Synerglace Ligue Magnus
https://www.erstebankliga.at/
https://eliteleague.co.uk/