Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jekimovam Dānijā "hat-trick" un piespēle, Ševčenko iemet Baltkrievijā

Jekimovam Dānijā "hat-trick" un piespēle, Ševčenko iemet Baltkrievijā
Roberts Jekimovs
Foto: www.ilves.com

Dānijas "Metal Ligaen" ar četriem (3+1) punktiem šodien izcēlies Roberts Jekimovs, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru ar 6:3. Savukārt Baltkrievijā vārti Artūram Ševčenko, bet Šveices NLB piespēle Tomam Andersonam.

Dānijas "Metal Ligaen" ar hat-trick šodien izcēlās latviešu uzbrucējs Roberts Jekimovs, kurš palīdzējis savai "Stars" vienībai ar 6:3 pieveikt "Bulldogs" vienību. Jekimovam šajā mačā arī rezultatīva piespēle un septiņi metieni pa pretinieku vārtiem.

Baltkrievijā uzvaru izcīnija Edija Brahmaņa pārstāvētā "Gomel", kas ar 5:0 sakāva "Dinamo-Molodečno" vienību. Brahmanim šajā mačā četri metieni, divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +1. Savukārt Artūrs Sevčenko un viņa pārstāvētā "Khimik-SKA" ar rezutlātu 4:2 pārspēja "Mogiļev" vienību. Sevčenko šajā mačā vārti un četri metieni pa pretinieku vārtiem.

Austrijas spēcīgākajā čempionātā uzvaru izcīnija Zinta Naura -Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar 3:2 uzveica Ļubļanas "Olimpija" vienību. Zuševics šajā mačā spēlēja pirmajā virknējumā, izdarot vienu metienu pa vārtiem.

Šveices NLB čempionātā uzvaru ar 3:2 izcīnija Toma Andersona pārstāvētā "Thurgau", kas uzveica "Visp" vienību. Andersons spēlēja otrajā virknējumā, rezultatīvi asistējot, kā arī nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +1. Savukārt "GCK Lions" sastāvā, šodien laukumā devās Marks Lazarevs, kurš palīdzēja ar rezultātu 5:2 uzveikt "Winterthur" vienību. Lazarevs spēlēja ceturtajā virknējumā, izdarot vienu metienu un nopelnot negatīvu lietderību -1.

Francijas "Ligue Magnus" uzvaru izcīnija Deivida Sarkaņa pārstāvētā "HCMAG", kas ar 3:1 uzveica Edgara Dīķa pārstāvēto "Brest vienību. Sarkanis šajā mačā izcēlās ar vārtiem un pozitīvu lietderību +2, savukārt Dīķim viens metiens un negatīva lietderība -1.

Izmantotie resursi:
FRA - FIHF Ligue Magnus - scoreboard |...
National League | Swiss Ice Hockey Federation
metalligaen.dk
HOME

  -2 [+] [-]

, 2016-02-03 00:09, pirms 8 gadiem
Mūžam jaunais un talantīgais Jekijs
Šo 10 gadu laikā pie svara pielicis apaļu 0

     [+] [-]

, 2016-02-03 00:10, pirms 8 gadiem
MOL liigaa Kalnins ielaida tikai 1 vaartus un paliidzeeja savai komandai izciiniit uzvaru.

Kalninja sezonas statistika MOL liigaa: 2,56 ielaistas ripas vid. speelee, 91,99 % atvairito metienu.

     [+] [-]

, 2016-02-03 00:15, pirms 8 gadiem
Jekimovs ir savas komandas rezultativakais speletajs un visa DEN chempionata 15. labaakais punktu guveejs, komanda turpina ciinju par 8.vietu un daliibu izslegsanas speelees.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-03 00:50, pirms 8 gadiem
Baigie kodēji

     [+] [-]

, 2016-02-03 08:32, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: Mūžam jaunais un talantīgais Jekijs
Šo 10 gadu laikā pie svara pielicis apaļu 0
Priekš auguma 180 cm 80 kg nemaz nav slikts svars.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-03 10:24, pirms 8 gadiem
eh, kā tagad pietrūkst to atcelto februāra pārbaudes spēļu pret Kazahstānu... būtu varēts izmēģināt šosezon itin veiksmīgi spēlējošos Biezo, Homjakovu (viņam gan laikam trauma), A.Ševčenko, K.Tambijevu, K.Ozolu un vēl dažu labu.
Nu i, ka nav galvenā, gan jau pārbaudes spēlēs uz trenera soliņa galā tiktu arī Ignatjevs un Zirnis...

     [+] [-]

, 2016-02-03 16:53, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Priekš auguma 180 cm 80 kg nemaz nav slikts svars.
Hokejā ,tas ir maz. Ja vien neesi Ņiživija tipa spēlētājs,kas spēka spēlē nepiedalās vai arī ja spēle amatieru čemionātā.
Lai spēlētu nopietnā čempionātā vai tādā izlasē,kā Latvijas izlase,kurai pamatā visasuzvaras jāizcīna ar gaļu nevis meistarību tas ir mazs svars ,jo kārtīgs soms,krievs vai kanādietis atstās pie borta.