Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarts negatīvs komandas zaudējumā

Bukarts negatīvs komandas zaudējumā
Roberts Bukarts
Foto: Roman Turovský, hokej.zlin.cz

Šodien Čehijas "Tipsport Ekstraliga" zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvoja Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin", bet Somijas "Mestis" uzvaru izcīnija Kristaps Baževics un viņa pārstāvētā "Hermes".

Čehijas "Tipsport Ekstraliga" zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvoja Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin", kas ar 3:4 atzina "Sparta" pārākumu. Bukarts šajā mačā nospēlēja 17:01 minūti, kuru laikā iekrāja negatīvu lietderību -1, kā arī divas reizes meta pa pretinieku vārtiem.

Somijas "Mestis" līgā šodien uzvaru izcīnija Kristapa Baževica pārstāvētā "Hermes" vienība, kas ar 2:0 uzveica "JYP" vienību. Baževics šajā mačā darbojās trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 17:53 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem.

Kazahstānas hokeja līgā savstarpējo dueli aizvadīja Kristapa Nīmaņa "Kulager" un Elvija Biezā "Arlan" vienības. Pārāki šajā duelī bija "Kulager" hokejisti, kas bija pārāki ar rezultātu 3:2. Neviens no latviešiem šajā mačā statistikā neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
vesti.kz
Mestis

  -1 [+] [-]

, 2016-02-03 23:10, pirms 8 gadiem
Bukartam halavas vairs nekrit. Tagad bus kadas 10 speles bez punktiem.