Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam uzvara pār Balceru, Tralmakam piespēle NCAA

Rolands Eliņš

Jevpalovam uzvara pār Balceru, Tralmakam piespēle NCAA
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgas spēlē Rūdolfs Balcers ieguva negatīvu lietderības koeficientu -1, viņa komandai „Senators” ar 2:4 piekāpjoties Ņikita Jevpalova pārstāvētajai „Rocket”.

Jevpalova pārstāvētajai komandai izdevās līdz spēles 32. minūtei izvirzīties vadībā ar 3:0, ieliekot pamatus uzvarai. „Senators” gan spēja sarūpēt intrigu mača galotnē, pietuvojoties līdz 2:3, bet pusotru minūtei pirms beigām „Rocket” nokārtoja sev uzvaru ar 4:2.

Abi latviešu hokejisti ar rezultativitātes punktiem šoreiz neizcēlās. Jevpalovs statistikā atzīmējās ar divām soda minūtēm un trim metieniem pa vārtiem, kā arī palika ar neitrālu lietderības koeficientu, kamēr Balceram šoreiz -1 un viens metiens pa vārtiem.

„Senators” AHL Ziemeļu divīzijā ieņem sesto vietu, par vienu punktu apsteidzot zemāk esošo „Rocket”. Abas komandas šobrīd ir ārpus „play-off” zonas.

Šonakt spēli Ziemeļamerikā aizvadīja arī Eduards Tralmaks, kurš NCAA palīdzēja Mainas universitātei ar 4:2 pieveikt Kolorado koledžu. Tralmaks izdarīja rezultatīvu piespēli savas komandas pirmo vārtu guvumā, viņam šajā spēlē arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens.