Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Eglem -1 un zaudējums

Eglem -1 un zaudējums
Foto: AP/Scanpix

ASV hokeja līgā (USHL) zaudējumu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Vernera Egles pārstāvētā Medisonas "Capitols", kas ar rezultātu 2:5 izbraukumā atzina "Fighting Saints" pārākumu.

"Fighting Saints" piederēja nospiedošs pārsvars visa mača garumā (metienu attiecība - 16:38), un mājinieki svinēja drošu uzvaru ar rezultātu 5:2. 17 gadus vecais Egle spēles protokolā atzīmējās ar negatīvu lietderības koeficientu (-1), jo laukumā atradās brīdī, kad mājinieki guva savus pirmos vārtus spēles piektajā minūtē.

Egle šajā sezonā piedalījies 22 USHL spēlēs, gūstot vienus vārtus un atdodot trīs rezultatīvas piespēles. Tāpat uzbrucējs spēlējis U18 komandā, kur desmit mačos izcēlies ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Capitols" ar 22 punktiem 29 spēlēs atrodas septītajā vietā deviņu komandu konkurencē Austrumu konferencē.


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".