Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam četri metieni, "Jukurit" ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dzierkalam četri metieni, "Jukurit" ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Mikkelin Jukurit

Ļoti veiksmīgu periodu Somijas "Liiga" čempionātā kopš latviešu uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pievienošanās piedzīvo Mikeli "Jukurit" vienība, kas izcīnīja ceturto panākumu pēdējās piecās cīņās, ar 2:1 sakaujot Turku "TPS".

Dzierkals spēlēja "Jukurit" trešajā maiņā, uz ledus pavadītajās 12:33 minūtēs izdarot četrus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnot divas soda minūtes. Kopumā Dzierkala rēķinā piecās aizvadītajās spēlēs trīs rezultativitātes punkti, "Jukurit" šajā laikā no "Liiga" kopvērtējuma pagraba pakāpjoties uz augsto trešo pozīciju.

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) uz uzvaru takas atgriezusies pirmajā uzbrucēju virknējumā spēlējošā Ronalda Ķēniņa "Lausanne", kas ar 4:1 pārspēja Rapersvīlas "Lakers". Ķēniņš 15:46 minūtēs vienreiz meta garām vārtiem, kā arī bloķēja vienu pretinieka metienu. "Lausanne" ar septiņos mačos izcīnītiem 12 punktiem ir piektā.

Tikmēr Vācijas hokeja līgā (DEL) ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja cita uzbrucēja Riharda Bukarta (spēlēja trešajā maiņā) "Düsseldorfer EG", ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā pieveicot Manheimas "Adler". Bukarts laukumā bija 10:11 minūtes, palīdzot savai komandai ar 12 punktiem septiņās spēlēs DEL turnīra tabulā nostiprināties piektajā vietā.

Visbeidzot sekmīgi Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) kampaņu turpina aizsarga Ērika Ševčenko, viņa pārstāvētajai Novokuzņeckas "Metallurg" atspēlējot trīs vārtu deficītu un ar 6:3 sagraujot Voroņežas "Buran". Ševčenko 18:40 minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem, kamēr metalurgi ar 11 punktiem pacēlās uz VHL 2. grupas septīto vietu.

Izmantotie avoti:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.del.org/event/duesseldo...
https://liiga.fi/fi/ottelut/2019-20...
Высшая хоккейная лига - Протокол игры