Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vītoliņa un Ignatjeva trenētā "Davos" apspēlē "Lugano" ar Merzļikinu vārtos

Vītoliņa un Ignatjeva trenētā "Davos" apspēlē "Lugano" ar Merzļikinu vārtos
Harijs Vītoliņš ar "Davos" spēlētājiem. Foto: EPA/Scanpix

Šveices čempionātā divu Latvijas hokeja speciālistu vadītā "Davos" ar 3:1 pārspēja "Lugano", kuras vārtus sargāja Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins.

Zviedrijā Rodrigo Ābola pārstāvētā „Orebro” izcīnīja ceturto uzvaru pēdējos piecos mačos, pēcspēles metienu sērijā pārspējot „Lakers” ar 2:1. Uzbrucējs bija aktīvs pretinieku vārtu apdraudēšanā un izdarīja četrus metienus, taču pie rezultativitātes punktiem netika, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -1. Ābols joprojām ir „Orebro” labākais vārtu guvējs, viņa kontā 16 goli un sešas piespēles 41 mačā, bet latvieša komanda ieņem 12. vietu, pēdējo, kas ļauj izvairīties no pārspēlēm par palikšanu līgā

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā „Davos” izcīnīja uzvaru ar 3:1 pār „Lugano” ar Elvi Merzļikinu vārtos Šveices čempionāta spēlē. Trešā ripa latvieša sargātajā cietoksnī ielidoja 70 sekundes pirms sirēnas, un drīz Merzļikins tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Mača laikā latvietis atvairīja 25 no 28 metieniem, ka arī saņēma divas soda minūtes. „Davos” ar 48 punktiem 49 spēlēs ieņem 11. vietu NLA un spēlēs par palikšanu tajā, bet „Lugano” izcīnījusi 75 punktus 49 mačos, un ieņem septīto pozīciju.

Ronalda Ķēniņa „Lausanne” pēdējo septiņu minūšu laikā izlaida divu vārtu pārsvaru pret „Fribourg-Gotteron”, tomēr svinēja uzvaru pēcspēles metienu sērijā ar 4:3. Ronalds Ķēniņš 18:49 minūšu laikā izdarīja četrus metienus, divas minūtes pavadīja uz noraidīto soliņa, taču spēli noslēdza ar +1. Uzbrucējs sakrājis 28 (10+18) punktus 48 cīņās, bet „Lausanne” ieņem ceturto pozīciju.

Alpu hokeja līgā „Rittner Buam” ar 4:5 atzina „Asiago” pārākumu. Aizsargam Imantam Leščovam divas soda minūtes un negatīva lietderība -1, bet Oļegam Šišļaņņikovam rezultatīvā piespēle un +2, līdz ar ko uzbrucēja kontā ir 37 (14+23) punkti 38 mačos. „Rittner Buam” noslīdēja no ceturtās uz piekto pozīciju, taču komandai vēl ir divas spēles rezervē, lai izlabotu šo situāciju un nespēlētu 1/8 finālā, bet uzsāktu „play-off” uzreiz no ceturtdaļfināla posma.

Lielbritānijas čempionāta pastarīte „Milton Keynes” pēcspēles metienu sērijā apspēlēja „Panthers”. Uzbrucējs Georgs Golovkovs pie rezultativitātes punktiem netika, bet sezonas 45 spēlēs guvis 14 vārtus un atdevis 18 piespēles.

Izmantotie resursi:
SHL.se Officiell hemsida för Svenska...
https://www.sihf.ch/de/national-lea...
https://www.alps.hockey/
https://eliteleague.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2019-03-03 02:23, pirms 5 gadiem