Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers panāk izlīdzinājumu deviņas sekundes līdz beigām, "Senators" uzvar pagarinājumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers panāk izlīdzinājumu deviņas sekundes līdz beigām, "Senators" uzvar pagarinājumā
Rūdolfs Balcers. Foto: bellevillesens.com

Amerikas Hokeja līgā veiksmīgi turpina spēlēt Belvilas "Senators", kas atrodas Austrumu konferences vadībā. Aizvadītajā naktī izdevās atspēlēties pret Lavālas "Rocket", un izlīdzinājumu panāca tieši Rūdolfs Balcers.

AHL

Belvilas "Senators" atspēlējās un izbraukumā ar 5:4 pagarinājumā pārspēja Lavālas "Rocket". Izlīdzinājumu deviņas sekundes līdz pamatlaika beigām panāca Rūdolfs Balcers, kuram tie bija 11. vārti 25 spēlēs (latvieša kontā ir 28 punkti). Balcers izdarīja piecus metienus pa vārtiem un nopelnīja +1 lietderību. Ņikita Jevpalovs laukumā nedevās.

Springfīldas "Thunderbirds" savā laukumā tika galā ar Hārtfordas "Wolf Pack" – 2:0. Rodrigo Ābols izdarīja divus metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Toronto "Marlies" viesos ar 3:4 zaudēja Šarlotes "Checkers". Noslēdzošajā trešdaļā izdevās iemest divus vārtus un samazināt deficītu līdz minimumam, bet tas bija viss. Kristiāns Rubīns vienu reizi apdraudēja pretinieku vārtus un dueli pabeidza ar neitrālu lietderību.

ECHL

Vīlingas "Nailers" ar 2:5 piekāpās Orlando "Solar Bears". Renārs Krastenbergs guva savas komandas pirmos vārtus, desmitajā minūtē panākot 1:1. Viņš kopumā izdarīja trīs metienus un, neskatoties uz zaudējumu, dueli pabeidza ar +1 lietderības koeficientu.

Dienvidkarolīnas "Stingrays" ar 2:5 zaudēja Floridas "Everblades". Kristofers Bindulis vienu reizi apdraudēja vārtus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

QMJHL

"Baie-Comeau Drakkar" savā laukumā ar 3:4 pagarinājumā atzina "Saint John Sea Dogs" pārākumu. Raivis Ansons izdarīja trīs metienus pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divu minūšu noraidījumu par bloķēšanu un spēli noslēdza ar -1 lietderību.

"Val-d'Or Foreurs" ar 1:4 izbraukumā piekāpās "Rimouski Oceanic". Rūdolfs Polcs izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Acadie-Bathurst Titan" viesos piekāpās "Cape Breton Eagles" – 2:7. Harijs Brants izdarīja divus metienus un vienu spēka paņēmienu, neveiksmi pabeidzot ar negatīvu lietderību -1.

OHL

"Barrie Colts", aizvadot spēcīgu trešo trešdaļu, savā laukumā pārspēja "Kingston Frontenacs" – 5:3. Artūrs Šilovs uzvarētāju vārtos atvairīja 37 no 40 metieniem.

USHL

"Madison Capitols" izbraukumā piekāpās "Dubuque Fightning Saints" – 2:6. Verners Egle izdarīja divus metienus, nopelnīja noraidījumu par spēli ar augstu paceltu nūju un tika pie -1 lietderības koeficienta.

"Sioux Falls Stampede" ar 5:4 pieveica "Waterloo Black Hawks", bet Raimonds Vītoliņš nespēlēja.