Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksnam 21 minūte laukumā un +1, Vītoliņam ceturtais zaudējums pēdējos piecos mačos

Siksnam 21 minūte laukumā un +1, Vītoliņam ceturtais zaudējums pēdējos piecos mačos
Harijs Vītoliņš Davosā. Foto: hcd.ch

Aizsargs Edgars Siksna palīdzēja "Saryarka" tikt pie uzvaras VHL spēlē, arī Rodrigo Ābola "Orebro" svinēja panākumu Zviedrijas līgas mačā, bet Harija Vītoliņa "Davos" cieta ceturto neveiksmi pēdējās piecās spēlēs.

Augstākajā hokeja līgā (VHL) Leonīda Tambijeva trenētā „Saryarka” ar 3:2 apspēlēja „Sarov”. Edgars Siksna spēlēja pirmajā aizsargu pārī laukumā pavadīja 21 minūti un 14 sekundes, četras reizes meta pa vārtiem, un maču noslēdza ar pozitīvu lietderību +1, savukārt, galvenā trenera dēls Kirils Tambijevs nespēlē kopš 21. janvāra. „Saryarka” ieņem 13. pozīciju čempionātā ar 60 punktiem 49 spēlēs.

Zviedrijā Rodrigo Ābola „Orebro” pārspēja līgas vājāko komandu „Timra” ar 3:2. Latviešu uzbrucējam 15:36 minūtes laukumā un 53,85% uzvarēto iemetienu. „Orebro” ieņem 12. vietu turnīrā ar 45 punktiem 39 mačos, tā ir pēdējā pozīcija, kas ļauj izvairīties no tiešas izkrišanas no Zviedrijas elites.

Harija Vītoliņa trenētā „Davos” ar 1:2 piekāpās „Fribourg-Gotteron”. Latviešu speciālista vadītajai komandai tā bija ceturtā neveiksme pēdējos piecos mačos. „Davos” ieņem priekšpēdējo, 11. vietu Šveicē ar 33 punktiem 39 cīņās. Vītoliņš kļuva par komandas treneri 20. decembrī, šajā laika posmā „Davos” izcīnījusi piecas uzvaras 13 spēlēs Šveices čempionātā.

Lielbritānijā tika aizvadītas divas spēles ar latviešu hokejistu dalību. Līgas vājākā komanda „Lightning” pagarināja neveiksmju sēriju līdz deviņiem mačiem, zaudējot „Panthers” ar 1:2, bet ar piespēli vienīgajā vārtu guvumā atzīmējās Georgs Golovkovs. Tikmēr Ričarda Birziņa „Fife Flyers” papildlaikā pārspēja „Clan” ar 3:2, saglabājot piekto vietu turnīrā ar 21 uzvaru 43 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
SHL.se Officiell hemsida för Svenska...
https://www.sihf.ch
https://eliteleague.co.uk/