Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis AHL Zvaigžņu spēlē vienreiz sausā un divreiz zaudē

Rolands Eliņš

Gudļevskis AHL Zvaigžņu spēlē vienreiz sausā un divreiz zaudē
Kristers Gudļevskis AHL Zvaigžņu spēles prasmju pārbaudījumos
Foto: Bolt Prospects

Kristers Gudļevskis piedalījies Amerikas Hokeja līgas Zvaigžņu spēlē, kas šonakt notika viņa ikdienā pārstāvētā kluba „Crunch” mītnē Sirakjūzā. Gudļevska pārstāvētā Ziemeļu divīzijas komanda finālā neiekļuva, bet latviešu vārtsargs šajos paraugmačos ielaida trīs vārtus un atvairīja 75% pretinieku metienu, zaudējot divās no trim minispēlēm.

Līdzīgi kā NHL Zvaigžņu saietā, arī AHL Zvaigžņu spēle nebija vis viena divu komandu spēle, bet gan miniturnīrs, kurā piedalījās četru divīziju komandas. Atšķirība gan tāda, ka AHL Zvaigžņu spēlē katrai komandai bija paredzētas trīs grupu turnīra spēles, bet pēc tam divas labākās tikās finālā. Atšķirīgs bija arī minispēles formāts – tā norisinājās deviņas minūtes, turklāt pirmā puse tika aizvadīta spēlējot četri pret četri, bet otrā puse – trīs pret trīs. Katrā komandā bija divi vārtsargi, kuri katrā mačā spēles laiku dalīja uz pusēm.

Kristers Gudļevskis bija iekļauts Ziemeļu divīzijas komandas sastāvā kopā ar vēl diviem Sirakjūzas „Crunch” pārstāvjiem uzbrucēju Maiku Andželidi un aizsargu Metu Taorminu. Ziemeļu divīzijas komandā bija arī Ročestras „Americans” uzbrucējs Kels O`Railijs, kurš vēl nesen bija izsaukts uz Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo „Sabres”.

Pirmajā spēlē Gudļevskis un Ziemeļu komanda cīnījās pret Klusā okeāna divīzijas pārstāvjiem, un gan Gudļevskis, gan viņa partneris Jans Deniss nostāvēja sausā. Gudļevskis atvairīja četrus pretinieku metienus (Deniss – trīs), kamēr Ziemeļi izrāva uzvaru 1:0 pusminūti pirms spēles beigām.

Pret Centrālās divīzijas komandu Ziemeļiem vairs tik labi negāja, un tika piedzīvots zaudējums 2:4. Gudļevskis ielaida vienus vārtus un atvairīja trīs metienus. Savukārt pēdējā apakšgrupas spēlē Ziemeļi ar 1:4 piekāpās Atlantijas okeāna divīzijas komandai, un šoreiz Gudļevskis ielaida divus vārtus, atvairot divus pretinieku metienus. Jāpiemin, ka Atlantijas okeāna komandas sastāvā ar diviem vārtiem un piespēli šajā mačā izcēlās pirms pāris gadiem Rīgas „Dinamo” rindās uzspēlējušais Robs Šremps.

Ar diviem zaudējumiem trīs spēlēs Gudļevskis un Ziemeļu divīzijas komanda ieņēma trešo vietu apakšgrupā un finālam nekvalificējās. Tajā sešas minūtes ilgā cīņā satikās Centrālās un Atlantijas okeāna divīzijas, ar 4:0 pārliecinoši uzvarot Centrālajai divīzijai. Par Zvaigžņu spēles MVP tika atzīts Pets Kanons, kurš ikdienā pārstāv Čikāgas „Wolves”. Viņš šajā turnīrā guva trīs vārtus, ieskaitot vienus finālspēlē.

„Šis pasākums bija patiešām aizraujošs un interesants,” pēc spēles portālam „Bolt Prospects” norādīja Gudļevskis. „Es to patiešām izbaudīju un esmu priecīgs, ka varēju tajā piedalīties.”

Gudļevskis savā pirmajā AHL Zvaigžņu spēlē ielaida trīs vārtus un atvairīja 75% pretinieku metienu. Regulārās sezonas turpinājums viņam paredzēts nedēļas nogalē, kad „Crunch” paredzētas spēles pret „Americans” un „Falcons”.

Zvaigžņu spēles miniturnīrs

V.DivīzijaUUPZPZVārtiP
1.Atlantijas okeāna20107:47
2.Centrālā110110:95
3.Ziemeļu10024:83
4.Klusā okeāna10027:73

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

Crunch players, North Division come up short in...

Slēpts komentārs: KillerLoop

 +17 [+] [-]

, 2016-02-02 08:44, pirms 8 gadiem
KillerLoop rakstīja: Ar tādu atvairīto metienu procentu uz NHL netikt!!
To tu vari pateikt par KHL zvaigžņu spēles vārtsargiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-02-02 09:25, pirms 8 gadiem
orākuls5 rakstīja: KHL zvaigžņu spēli vismaz bija jautri paskatīties jo ik pēc katas minūtes bija skaista izspēle un golu taču es nesaprotu priekš kam ir vajadzīgas šādas spēles kur spēlē uz 40% un sasniedz futbola rezultātus.
KHL tik pat labi varēja skaisti izspēlēties bez aizsargiem un vārtusargiem, lielas starpības nebūtu. Ja tev patīk kaut kas tāds, tad vispār nesaprotu, kāpēc tev būtu jāskatās hokejs. Priekš tādām izvirtībām ir daži citi sporta veidi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-02-02 10:25, pirms 8 gadiem
VnkHuulijs rakstīja: Kipa Gudijs kkads AHL galasmashiinas staars skaitaas?
Viņš ir vietējās komandas pirmais vārtsargs. SPēle notika Sirakjūzās, tāpēc, lai vietējie nāktu uz maču, komandā iebāza dažus "Crunch" spēlētājus.

     [+] [-]

, 2016-02-02 11:08, pirms 8 gadiem
Gaidām uz PČ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-02-02 13:04, pirms 8 gadiem
orākuls5 rakstīja: KHL zvaigžņu spēli vismaz bija jautri paskatīties jo ik pēc katas minūtes bija skaista izspēle un golu taču es nesaprotu priekš kam ir vajadzīgas šādas spēles kur spēlē uz 40% un sasniedz futbola rezultātus.
kas tur jautrs??? kad iemesti jau 10+ vārti tas viss paliek apnicīgi un nekam nederīgi. kas ta pa all star spēli kur neviens nespele tik aizslidinas pie vartiem un ieripina vārtos ripu? tāda spēle pat es varētu spēlēt un neizkrist uz citu fona. All star spēli ir tā kur spēlē labākie pret labākiem un parāda kurš tad ir labāks nevis hokēju spēlē ar handbola rezultātu un vel priecājas, ka iemet divdesmitos vārtus. AHL un NHL vismaz ir hokējs nevis opīša slidināšanās kā to darija KHL. nekāda azarta un nekā skatāma, pie otrā perioda skatoties KHL stārus uznāca miegs.
Un kopš kura laika hokējā rezultāti 4:2, 2:1, 6:4, 3:1 skaitās futbola rezultāti? parasti hokēja spēles rezultāti.
Un kura izspēle bija skaista KHL? tādus vārtus kā iemeta KHL īstās spēlē neviens savu mūžu negūs. Toties amerikā par vārtiem cīnijās un guva ļoti skaisus vārtus.
Un kas tas vispār par hokēju ar 51 vārtiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-02 13:14, pirms 8 gadiem
orākuls5 rakstīja: Runa ir par to ka zvaigžņu spēlēs komandas nespēlē ar pilnu atdevi un rezultātam tādas sppēlēs nav nekādas nozīmes. Labāk ir priecēt skatītājus un iemest pēc iespējas vairāk golu nevis atslidot ar dažām ripām spēlē.
kas tur priecājās par vārtiem? tad kad sāka mēst 30+ un 40+ vārtus tur pat skatītāji vairs nepriecājās pa vārtiem un jau viņiem bija piegriezusies tā spēle, ka vienīgais ko dara pāris ''izlecēji'' sacenšas kurš tadvairāk vārtus iemetīs. Vienīgais ko varēja tur skatīties bija Radulovs, tas vismaz kaut ko izdomāja, pārējiem ka tik iemest un pofig par pārējo.
Priekš kam tad tāda all star spēle vispār vajadzīga? lai parādītu ka var iemest 50 vārtus? tas jau nav hokējs. Un NHL un AHL veči atzīst ka visiem tāpat gribas uzvarēt un spēlē normālu hokēju tikai bez spēka paņēmieniem un tas skatītājiem ir daudz skatāmāk, ka cer ka iemetīs nevis zin ka tāpat vēl 10 vārtus iemetīs un nepriecājas par tizliem vārtiem katru minūti.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-02 13:26, pirms 8 gadiem
VnkHuulijs rakstīja: Nu jaa, lidzigi kaa Skotu NHL!!! Pazors, jo reaali hokeja zinaa ne tuvu nav staars
Skotu NHL iebalsoja līdzjutēji, Gudļevski ielika spēles organizētāji.