Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins "Lugano" vārtos atgriežas ar 26 atvairītiem metieniem un uzvaru pret Vītoliņa "Davos"

Merzļikins "Lugano" vārtos atgriežas ar 26 atvairītiem metieniem un uzvaru pret Vītoliņa "Davos"
Elvis Merzļikins. Foto: blick.ch

Šovakar Eiropas hokeja līgās spēles ar dažādām sekmēm aizvadījušas latviešu hokejistu pārstāvētās komandas. Elvis Merzļikins laukumā atgriezies ar uzvaru pret Harija Vītoliņa trenēto "Davos", cits Šveices latvietis Ronalds Ķēniņš jauno gadu sācis ar zaudējumu.

Šveicē pēc vairāku spēļu pauzes "Lugano" vārtos atgriezies Elvis Merzļikins , turklāt to izdevies atzīmēt ar uzvaru pret Harija Vītoliņa trenēto "Davos",4:3. Latviešu vārtsargs atvairīja 26 no 29 "Davos" spēlētāju metieniem. "Lugano" ar 14 uzvarām 28 spēlēs atrodas līgas tabulas septītajā vietā, savukārt "Davos" šovakar piedzīvotais zaudējums bija 19.sezonā un tā ieņem 11.vietu 12 komandu konkurencē.

Tikmēr citā spēlē "Lausanne" piedzīvoja trešo zaudējumu pēdējās piecās spēlēs, 2:3 pret "Biel". Ronalds Ķēniņš, spēlējot "Lausanne" otrajā maiņā, spēles laikā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pirmo spēli bez traumētā Ivara Punnenova aizvadīja "Tigers" , kura ar 1:4 piekāpās "Bern". Kā zināms, latviešu vārtsargs šajā sezonā laukumā vairs nedosies.

Vācijas DEL sausais zaudējums Rihardam Bukartam un "Wild Wings" - 0:1 pret "Dusseldorf". Latviešu uzbrucējam divi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. Vēl skarbāks zaudējums Arvīdam Reķim un "Panther", kura ar 0:5 piekāpās "Pinguins". Reķis laukumā pavadīja vien 7:13 minūtes, to laikā saglabājot neitrālu lietderību.

Francijas "Ligue Magnus" savstarpējā spēle vairāku latviešu pārstāvētajām "Mulhouse" un "Lyon", kurā ar 2:1 pārāka bija "Lyon". Uzvarētāju komandā vārtu guvums Martinam Lavrovam, pieci metieni Artūram Mickēvičam, divi metieni un 12 soda minūtes Kalvim Ozolam.

Zaudētāju rindās vārtu guvums Sandim Zolmanim, attiecīgi divi un trīs metieni pa vārtiem Artūram Ševčenko un Rolandam Vīgneram.

Tikmēr "Gap" ar 3:6 piekāpās "Anglet". Rezultatīva piespēle, trīs metieni pa vārtiem un divas soda minūtes Elvijam Biezajam, divu minūšu noraidījums Robertam Jekimovam.

Savukārt ārpus pieteikuma palicis Ervīns Muštukovs, taču viņa pārstāvētais "Nice" piekāpās "Amiens" ar 3:4. Komandas vārtos 36 no 40 metieniem atvairīja Vilims Rosandičs, kurš oficiāli "Nice" pievienojies tikai šodien un līdz šim spēlēja Zagrebas "Medveščak".

Savstarpējā latviešu spēlētāju komandu spēle arī Anglijas Elites hokeja līgā, kurā Ričarda Birziņa "Flyers" ar 4:3 pārspēja Georga Golovkova un Riharda Grigora "Lightning". Vārti "Lightning" sastāvā Golovkovam.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch
https://www.del.org
Synerglace Ligue Magnus
https://eliteleague.co.uk

     [+] [-]

, 2019-01-03 01:54, pirms 5 gadiem
Uzvarēja tomēr tas, kuram lielāka pieredze Šveicē un vārtsargs, kurš ir neapturams!