Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Balcera punktu sērija turpinās, Ansonam četras piespēles

Balcera punktu sērija turpinās, Ansonam četras piespēles
Rūdolfs Balcers. Foto: bellevillesens.com

Rūdoilfs Balcers ar divām rezultatīvām piespēlēm naktī uz svētdienu sekmēja Belevilas "Senators" uzvaru Amerikas hokeja līgā (AHL), pie punktiem tiekot jau astoto maču pēc kārtas. Kvebekas junioru līgā ar četrām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Raivis Ansons.

Rūdolfs Balcers visās astoņās spēlēs ticis pie rezultativitātes punktiem, šoreiz divreiz asistējot partneriem vārtu guvumos otrajā un trešajā trešdaļā izšķirošo vārtu guvumā "Senators" cīņā pret "Bears" (3:1). Balceram arī viens metiens pa vārtiem un lietderības rādītājs +1. 22 gadus vecais liepājnieks Balcers astoņos mačos sakrājis jau 12 punktus. "Senators" ar 13 uzvarām 22 spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē.

"Thunderbirds" bez Rodrigo Ābola ar 6:2 viesos pārspēja "Rocket", kas spēlēja bez Ņikitas Jevpalova. Abas komandas arī tabulā atrodas līdzās - "Thunderbirds" ir devītie, bet "Rocket" ar punktu vairāk ieņem astoto pozīciju Austrumu konferencē.

Vārtsargs Matīss Kivlenieks palika Klīvlendas "Monsters" rezervē, komandai ar 2:3 mājās piekāpjoties "Americans". Klīvlendas komandai tas bija 11. zaudējums 22 mačos, un tā šobrīd ieņem 12. vietu 16 komandu konkurencē Austrumos. Kivlenieks šosezon piedalījies desmit spēlēs un izcīnījis sešas uzvaras.

Austrumkrasta līgā (ECHL) pie trešās uzvaras pēc kārtas tika "Stingrays", kas ar 2:0 pieveica "Solar Bears". Kristofers Bindulis statistikā palika bez ierakstiem. Renārs Krastenbergs un "Nailers" tika pie ceturtās neveiksmes pēc kārtas, ar 1:4 mājās atzīstot "Wings" pārākumu. Latviešu uzbrucējs veica vienu metienu, saņēma divas soda minūtes un tika pie koeficienta -1.

Ontario hokeja līgā junioriem (OHL) Artūra Šilova "Colts" ar 4:3 pagarinājumā uzveica "Bulldogs". Latviešu vārtsargs atvairīja 32 no 35 metieniem un saņēma četras soda minūtes. Otrajā trešdaļā par spēles laika kavēšanu, bet pēdējās trešdaļas sākumā par bloķēšanu. 18 gadus vecajam Šilovam šī bija 14. spēle un devītā uzvara sezonā.

Kvebekas junioru līgā (QMJHL) "Drakkar" ar 7:4 pieveica "Olympiques", un Raivis Ansons kļuva par spēles otro zvaigzni. 17 gadus vecajam uzbrucējam izdevās asistēt četros vārtu guvumos. Tāpat Ansonam viens metiens pa vārtiem un koeficients +3. Šosezon Ansonam 29 mačos izdevies sakrāt 17 (5+12) rezultativitātes punktus. Citā spēlē "Titan" ar 4:6 piekāpās "Foreurs". Zaudētājiem Harijs Brants guva vārtus un atdeva piespēli, veica divus metienus un divus spēka paņēmienus, bet uzvarētājiem Rūdolfs Polcs veica trīs metienus, tika pie koeficienta -1 un saņēma 5+20 minūšu sodu. ASV junioru līgā (USHL) Verners Egle tika pie koeficienta -2, "Capitols" ar 4:6 zaudējot "Phantoms".

ASV studentu čempionātā (NCAA) Amerikāņu Starptautiskā koledža ar 5:1 sakāva Ročesteras institūtu, un Jānis Jaks guva vārtus, izdarīja piecus metienus un sakrāja koeficientu +1. Aizsargam Jakam šosezon tie bija pirmie vārti un septītais rezultativitātes punkts 11 spēlēs. Leiksaperioras universitāte ar 3:2 pieveica Bemidži, un vārtsargs Mareks Mitens atvairīja 31 no 33 metieniem, izcīnot savu sesto uzvaru desmit spēlēs. Roberts Bļugers spēlei nebija pieteikts.

Aļaskas Feirbenksas komanda ar 4:3 apspēlēja Mičiganas Tehnoloģiju universitāti. Gustavs Grigals uzvaru sekmēja ar 12 atvairītiem metieniem no 15, tiekot pie savas ceturtās uzvaras astoņos mačos. Ēriks Žohovs izcēlās ar rezultatīvu piespēli (ceturtā piespēle un punkts sezonā), bet Roberts Kaļķis un Markuss Komuls pie rezultativitātes punktiem netika. Kristaps Jākobsons spēlei nebija pieteikts.

Arizonas štata universitāte spēlēja neizšķirti 2:2 pret Vermontu. Filips Buncis saņēma divas soda minūtes, bet Gvido Jansons mačam nebija pieteikts. Kvinipieka ar 2:1 pieveica Masačūsetsu, Kārlim Čukstem saņemot divas soda minūtes, veicot divus metienus, bloķējot vienu metienu un sakrājot koeficientu +1. Meina cīnījās neizšķirti 1:1 ar Seintlourensu. Eduards Tralmaks asistēja komandas vienīgo vārtu guvumā, tiekot pie savas piektās piespēles un 14. punkta sezonā.


, 2019-12-01 10:00, pirms 4 gadiem
Laikam jāpiekrīt Miņinam, šobrīd Balceram vieta ir Otavā vien 4.maiņā, jo pirmās trīs ir iespēlētas. Tāpēc arī nesauc, nav jēgas TOP6 potenciāla uzbrucēju turēt 4.maiņā ar 8-10 minūtēm.

P.S. Ja Balcers nebūtu guvis savainojumu, un sāktu Otavā sezonu trešajā maiņā, tad tāda Namestnikova laikam Otavā nemaz nebūtu
, 2019-12-01 11:02, pirms 4 gadiem
Balcers patīkami spridzina AHL. Pēc traumas hokejists vienmēr ir izsalcis hokejists!! Patīkami skatīties.
, 2019-12-01 11:39, pirms 4 gadiem
Jāsūta uz dopinga pārbaudi Balcers.
, 2019-12-01 12:04, pirms 4 gadiem
Balcers nevelk nhl limeni.
, 2019-12-01 12:28, pirms 4 gadiem
Reali, Balcera vieta patreiz ari ir AHL. Otava darit nav ko.. Liguma nosacijumus nezinu, bet visticamak 2 virziena... Un tad kada jega vinu uz NHL komandu saukt, ja var kapeikas maksat un turet AHL lidz pilniba atgustas no traumas.
, 2019-12-01 12:38, pirms 4 gadiem
Nesaprotu gan, kas tie par aizspriedumiem, ja Senatoros top 6 uzbrucēji nevelk, tad viņus drīkst nekustināt vispār? Raivo Dobelis maina domas, kā cimdus Pāris nedēļas atpakaļ rakstīja, ka Rūdim ir vieta NHL, tagad, redz, jāpiekrīt Miņinam, kurš iestājas par Senatoru top 6 uzbrucēju neaizskaramību
, 2019-12-01 12:42, pirms 4 gadiem
Sens šobrīd ir četras 3. maiņas pa lielam.

Kas te vispār var būt iespēlēts? Kam iespēlēts? Ar kādu mērķi?

Šī ir norakstāma pārbūves sezona un tas jau bija skaidrs pirms sezonas sākuma. Balceru var likt arī 1. vai 2. maiņā NHL.
, 2019-12-01 12:49, pirms 4 gadiem
Reta reizi, kad piekrītu Dročimolam Aspirants Miņins gan domā savādāk, tam Senatoru TOP 6 ir divas trīsvienības, neaizskaramas un svētas
, 2019-12-01 13:05, pirms 4 gadiem
Mainīt, kā vakar jau teicu, var daudz ko, precīzāk, visu var samainīt, bet tādā globālā, komandas mērogā, ko tas mainīs (skatoties no GM pozīcijām)?

Tāpat, labi, pieņemsim, vajag mainīt TŪLĪT - (pieņemot, ka par to, kurš jāsauc uz NHL te daudziem ir skaidrs - Balcers) kuru OTT hokejistu sūtīt prom un kāpēc?
, 2019-12-01 13:14, pirms 4 gadiem
Te var mēģināt arī uz dullo, kīmijas labad, nosēdināt JEBKURU un iespēlēt Balceru, jo sliktāk nebūs Atceros tieši tā darīja Jurzinovs, kad prakstiski NE NO KĀ sanāca pirmā supermaiņa Dinamo Sudraba sezonā, Skosirevs-Semerjaks-Froļikovs, izvelkot no aizsargu rezervēm pelēko peli Semerjaku un uztaisot viņu par pirmās maiņas centru Balcera gadījumā ir krietni vienkāršāk, jo viņš nav aizsargs un pelēkā pele, vajag tikai gribēt veikt izmaiņas un dot iespēju!
, 2019-12-01 13:40, pirms 4 gadiem
Jā, uz dullo, davai, kā saka - deg šķūnis, tad, lai arī māja nodeg,ne?!

Kā jau teicu, lai Balceru pasauktu uz augšu, kādu citu jāsauc lejā. Tā kā Rūdolfs ir pirmo divu maiņu spēlētājs, tad viņam arī jākonkurē ar šo sešinieku, precīzāk, pat 4-nieku, t.i., flangu spēlētājiem.

Tavs piemērs, protams, ir foršs, taču tu esi piefiksējis visus tos gadījumus, kad šād "pelēko peļu" iespēlēšana nav novedusi absolūti ne pie kā? Turklāt, vari būt drošs, šādas "nouneimu" iespēlēšanas nekad nav nejaušas, jo treneri izvēlas tos spēlēlētājus, kas viens otro papildina (šis pilnībā sagrauj tevis ieteikto iespēlēšanu "uz dullo").

Beigu beigās - kāpēc tu tagad postulē, ka OTT neko nedara un priecājas par savu slikto sezonu? Viņi diezgan aktīvi darbojas ar AHL spēlētāju izsaukšanu un sūtīšanu pretējā virzienā. Tas, ka Balcers vēl nav pasaukts tikai parāda to, ka uz šo brīdi GM un HC neredz tam lielu jēgu un labāk viņam ļauj izspēlēties AHL, kur viņš ir līderis ar spēles laiku PP.
, 2019-12-01 15:42, pirms 4 gadiem
Miņina kungs, varētu padomāt, ka runājat par kādu no līdervienībām, kas nemaina uzvarētāju sastāvu, nevis Ottavu, kurai pēdējās spēlēs sāk neiet- 4 zaudējumi vārtu attiecība 4:13.
Kaut kādas sastāva rokādes noteikti gaidāmas, jo situācija to atļauj.
Un par Ottavas uzbrukuma top 6, nu nav tur nekas akmenī iekalts. Ja runājam par Balcera pozīciju, tad pirmajā maiņā spēlē tāds Nick Paul, AHL/NHL staigātājs. Pēdējas desmit spēles 1+1. Vispār nesaprotu,kapēc viņš ir pirmajā virknējumā, bet gan jau drīz norotēs uz leju 3-4.maiņa.
Nemestnikovs pēdējās piecas spēles 0+1, vairākumā pienesuma nav uz 0 (Balcers spēlēja vairākumā Ottavā).
Ok, čehs Filip Chlapik Balcera vienaudzis, ceturtā maiņa. Uz nullēm pēdējās piecas spēles. Izspēlējies jau arī pa AHL. Varētu rokādē sūtīt lējā uz Belleville.
Tas nu tā, es uz ātro uzmetu. Un neiedziļinoties cik universāls karts spēlētājs var kur vēl spēlēt pa malu, vai centrā.
Vienkārši tas viedoklis,ka Ottavai tas top 6 uzbrukums ir nemaināms ir fufelis. Varētu padomāt,ka runājam par to pašu Pittsburgu, kur Bļugeram Centrā ir Krosbijs un Malkins priekšā.
, 2019-12-01 15:45, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Mainīt, kā vakar jau teicu, var daudz ko, precīzāk, visu var samainīt, bet tādā globālā, komandas mērogā, ko tas mainīs (skatoties no GM pozīcijām)?

Tāpat, labi, pieņemsim, vajag mainīt TŪLĪT - (pieņemot, ka par to, kurš jāsauc uz NHL te daudziem ir skaidrs - Balcers) kuru OTT hokejistu sūtīt prom un kāpēc?
Raiens un Bedkers nomīnusojas.

Hlapīks bomzis, Vaits bomzis, Anisimovs bomzis. Eniss kopš Sabres laikam cenšas rādīt savu labāko Afinogenova atdarinājumu, un viņam sanāk diezgan labi. Mīksts čalis, kas vadās beztolkā uzbrukumā un ir caurums aizsardzībā. Namestnikovs var centrā spēlēt.

Pa lielam viņi salika kopā 2 krievus, cerot, ka no 2 ķirbja sēklām izplauks ananass. Neizplauka. Pagaidām. Varam vēl gaidīt, protams.

Puse no Sens uzbrucējiem ir ar lielu zābaku metami laukā. Praktiski jebkuru var nomest uzspēlēt 4. maiņā Hlapīka un Enisa vietā, kuriem jāsēž uz beņķa vai jāspēlē AHL attiecīgi. Tas ir burtiski visvieglākais uzdevums pasaulē Sens rosterī atbrīvot vietu Balceram kādā no pirmajām 3 maiņām.

Balceru kopā ar Batersonu varētu iespēlēt arī 2. PP unitā
, 2019-12-01 15:59, pirms 4 gadiem
kad pēc traumas Balcers atsāka spēlēt, fermas treneris teica, ka Balcers fermā būs līdz novembra beigām atgūt spēles garšu un nobriest. šodien-rīt varam gaidīt izsaukumu, ja ņems līdzi izbraukumā uz rietumiem. fermā spēļu nav līdz 6 decembrim.
, 2019-12-01 16:23, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Raiens un Bedkers nomīnusojas.

Hlapīks bomzis, Vaits bomzis, Anisimovs bomzis. Eniss kopš Sabres laikam cenšas rādīt savu labāko Afinogenova atdarinājumu, un viņam sanāk diezgan labi. Mīksts čalis, kas vadās beztolkā uzbrukumā un ir caurums aizsardzībā. Namestnikovs var centrā spēlēt.

Pa lielam viņi salika kopā 2 krievus, cerot, ka no 2 ķirbja sēklām izplauks ananass. Neizplauka. Pagaidām. Varam vēl gaidīt, protams.

Puse no Sens uzbrucējiem ir ar lielu zābaku metami laukā. Praktiski jebkuru var nomest uzspēlēt 4. maiņā Hlapīka un Enisa vietā, kuriem jāsēž uz beņķa vai jāspēlē AHL attiecīgi. Tas ir burtiski visvieglākais uzdevums pasaulē Sens rosterī atbrīvot vietu Balceram kādā no pirmajām 3 maiņām.

Balceru kopā ar Batersonu varētu iespēlēt arī 2. PP unitā
Saraksts labs, bet bez Tkačaka, Pola, Duklēra, tiešo Balcera konkurentu nominālajā LW pozīcijā, tāds, teiksim godīgi, "paplāns".

Tad nu arī sanāk, ka bez taviem "bomžiem" uz vietu kreisajā malā pretendē 4 kadri + PP maiņas, kurās ij Eniss, ij Brauns spēlē (komandas TOP-3 spēlētāji PP punktos).

Kā es jau sen teicu - lai kādu pasauktu augšā, kāds ir jānosūta lejā. Protams, ka neviens nav iebetonēts tajā sastāvā, jo, beigu beigās, NHL ir līga, kurā pat visu laiku labākais šīs līgas spēlētājs ir bijis aizmainīts (kas ir vispār kkas unikāls, jo parasti GOAT'i paši maina komandas, ne tiek treidoti).

Cik slikti ir esošie uzbrucēji? Problēma ir tā pati, kas RD - kad spēlētājiem, kuri nekad tā īsti nav taisījuši rezultātu NHL līmenī, prasa to darīt. Tiesa, pat ar visu to šie iepriekš minētie Balcera konkurenti, ņemot tikai rezultativitātes rādītājus par pamatu, virs saviem karjeras vidējiem rādītājiem (un arī virs Balcera rādītājiem).
Tas, ka viņiem tagad ir "jāvelk", nu, tā ir OTT problēma. Vai Balcers šādā būvbedrē spēlēs labāk par saviem konkurentiem - redzēsim.

Izsauks, kā jau zaipis minēja, tagad - labi, neizsauks tagad - izsauks vēlāk.
, 2019-12-01 16:31, pirms 4 gadiem
Avs rakstīja: Miņina kungs, varētu padomāt, ka runājat par kādu no līdervienībām, kas nemaina uzvarētāju sastāvu, nevis Ottavu, kurai pēdējās spēlēs sāk neiet- 4 zaudējumi vārtu attiecība 4:13.
Kaut kādas sastāva rokādes noteikti gaidāmas, jo situācija to atļauj.
Un par Ottavas uzbrukuma top 6, nu nav tur nekas akmenī iekalts. Ja runājam par Balcera pozīciju, tad pirmajā maiņā spēlē tāds Nick Paul, AHL/NHL staigātājs. Pēdējas desmit spēles 1+1. Vispār nesaprotu,kapēc viņš ir pirmajā virknējumā, bet gan jau drīz norotēs uz leju 3-4.maiņa.
Nemestnikovs pēdējās piecas spēles 0+1, vairākumā pienesuma nav uz 0 (Balcers spēlēja vairākumā Ottavā).
Ok, čehs Filip Chlapik Balcera vienaudzis, ceturtā maiņa. Uz nullēm pēdējās piecas spēles. Izspēlējies jau arī pa AHL. Varētu rokādē sūtīt lējā uz Belleville.
Tas nu tā, es uz ātro uzmetu. Un neiedziļinoties cik universāls karts spēlētājs var kur vēl spēlēt pa malu, vai centrā.
Vienkārši tas viedoklis,ka Ottavai tas top 6 uzbrukums ir nemaināms ir fufelis. Varētu padomāt,ka runājam par to pašu Pittsburgu, kur Bļugeram Centrā ir Krosbijs un Malkins priekšā.
No kurienes tiek rauts, ka es saku, ka TOP6 ir nemaināms? Jei bogu, nesaprotu.
Es saku, ka, lai tai TOP6 tiktu, tur priekšā, pat neskatoties uz šaubīgo OTT spēli, ir gana meistarīgi hokejisti un ir pamatīgi jāpacenšas (Balcera gadījumā - jāspēlē ievērojami rezultatīvāk kā līdz šim NHL viņš to ir darījis), lai tajā sabiedrībā tiktu.

Tas arī viss.

Ja kāds tajā redz "iebetonētos trio", tad tikai aiz vēlmes īsināt laiku interneta sarakstēs.
, 2019-12-01 17:54, pirms 4 gadiem
Nevajag aizmirst, ka Otavas rosterī jau tā ir 14 uzbrucēji, respektīvi, katru spēli 2 sēž un algu ne par ko saņem. Tāpat no esošā sastāvā 10 uzbrucēji pēc sezonas kļūst RFA vai UFA (4+6). Ja skaita Balceru, tad 11. + Otavai pirmajā un otrajā drafta kārtā 5 piki. Tur GM tā nevāji galva kūp, domāju.
, 2019-12-01 18:29, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Saraksts labs, bet bez Tkačaka, Pola, Duklēra, tiešo Balcera konkurentu nominālajā LW pozīcijā, tāds, teiksim godīgi, "paplāns".

Tad nu arī sanāk, ka bez taviem "bomžiem" uz vietu kreisajā malā pretendē 4 kadri + PP maiņas, kurās ij Eniss, ij Brauns spēlē (komandas TOP-3 spēlētāji PP punktos).

Kā es jau sen teicu - lai kādu pasauktu augšā, kāds ir jānosūta lejā. Protams, ka neviens nav iebetonēts tajā sastāvā, jo, beigu beigās, NHL ir līga, kurā pat visu laiku labākais šīs līgas spēlētājs ir bijis aizmainīts (kas ir vispār kkas unikāls, jo parasti GOAT'i paši maina komandas, ne tiek treidoti).

Cik slikti ir esošie uzbrucēji? Problēma ir tā pati, kas RD - kad spēlētājiem, kuri nekad tā īsti nav taisījuši rezultātu NHL līmenī, prasa to darīt. Tiesa, pat ar visu to šie iepriekš minētie Balcera konkurenti, ņemot tikai rezultativitātes rādītājus par pamatu, virs saviem karjeras vidējiem rādītājiem (un arī virs Balcera rādītājiem).
Tas, ka viņiem tagad ir "jāvelk", nu, tā ir OTT problēma. Vai Balcers šādā būvbedrē spēlēs labāk par saviem konkurentiem - redzēsim.

Izsauks, kā jau zaipis minēja, tagad - labi, neizsauks tagad - izsauks vēlāk.
Polu var mierīgi pievienot tam sarakstam. Parasts Zemgus līmeņa kaplis, kurš nejauši ticis pie lielakas lomas vājā komandā.

Te Tkačaks varētu būt vienīgais neaizskaramais.
, 2019-12-01 18:35, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: No kurienes tiek rauts, ka es saku, ka TOP6 ir nemaināms? Jei bogu, nesaprotu.
Es saku, ka, lai tai TOP6 tiktu, tur priekšā, pat neskatoties uz šaubīgo OTT spēli, ir gana meistarīgi hokejisti un ir pamatīgi jāpacenšas (Balcera gadījumā - jāspēlē ievērojami rezultatīvāk kā līdz šim NHL viņš to ir darījis), lai tajā sabiedrībā tiktu.

Tas arī viss.

Ja kāds tajā redz "iebetonētos trio", tad tikai aiz vēlmes īsināt laiku interneta sarakstēs.
Ja skatās tīri tikai LW ir tikai viens Tkačaks, pārējie nekā tur nav. Nekāda iespaidīgā sabiedrība,kur Balceram 'īelauzties' tur nesanāk.
, 2019-12-01 18:37, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Polu var mierīgi pievienot tam sarakstam. Parasts Zemgus līmeņa kaplis, kurš nejauši ticis pie lielakas lomas vājā komandā.

Te Tkačaks varētu būt vienīgais neaizskaramais.
Šosezon, ticis pie tās lielākās lomas, spēlē neslikti (par Girgensona līmeņa kapli gan es viņu nesauktu, drīzāk divvirzienu spēlētājs) un, pretēji tam pašam Balceram, ir diezgan pamatīgs gaļas blāķis - 193 cm, 104 kg.

Jautājums nav par neaizskaramību, bet par jaunā AHL-ista vietu komandā. Nosacīti, nomainot Balceru pret Polu, ir jāmaina VISA maiņas darbība (faktiski - vairāku maiņu, jo Pols arī kkur jāliek).
, 2019-12-01 20:06, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Šosezon, ticis pie tās lielākās lomas, spēlē neslikti (par Girgensona līmeņa kapli gan es viņu nesauktu, drīzāk divvirzienu spēlētājs) un, pretēji tam pašam Balceram, ir diezgan pamatīgs gaļas blāķis - 193 cm, 104 kg.

Jautājums nav par neaizskaramību, bet par jaunā AHL-ista vietu komandā. Nosacīti, nomainot Balceru pret Polu, ir jāmaina VISA maiņas darbība (faktiski - vairāku maiņu, jo Pols arī kkur jāliek).
Zemgum ir 0,28 ppg, šim ir 0,22 ppg NHL karjerā. Tas ir 4. maiņas kaplis. Pat būtu likumsakarīgi, ja Polam būtu jaatdod vieta Rūdolfam.
, 2019-12-01 21:53, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Zemgum ir 0,28 ppg, šim ir 0,22 ppg NHL karjerā. Tas ir 4. maiņas kaplis. Pat būtu likumsakarīgi, ja Polam būtu jaatdod vieta Rūdolfam.
Šosezon, tikušam pie lielāka laika, to punktu ir vairāk (gandrīz divreiz un uz šo brīdi viņa vidējie rādītāji ir labāki kādi bija Blaceram pagājušajā sezonā), arī minoros viņš spēlēja gana rezultatīvi (Zemgum, ja kas, AHL, kur šams tik gadu uzspēlēja, un NHL vidējie punkti ir identiski iz šo brīdi - 0.28).

Par vietu - lai nesāktos kārtējais ārprāts ar kaut kādām versijām par manis rakstīti, pateikšu, ka, neapšaubāmi var mainīt Balceru pret Polu. Droši un bez nožēlas.

Taču, no otras puses, Pols pilda arī savas spēka uzbrucēja funkcijas - otrais komandā (starp uzbrucējiem) pēc spēka paņēmieniem, ceturtais pēc bloķētajiem metieniem. Vai viņi ir maināmi 1-pret-1? Nu, es teikti, ka nez vai. Tur vajag kaut ko citu izdomāt, jo, nav jau tā, ka Pols ir iespēlēts komandā nejauši - nebija kam spēlēt pirmajās maiņās, ai, lai Pols iet. Patiesībā tas, ka viņš spēlē kopā ar komandas rezultatīvāko, bet otro miesās mazāko uzbrucēju (Pažo), manuprāt, nav nejaušība.

Tāpēc tas "pasaulē vieglākais uzdevums" ir viegls tikai uz papīra, kad vajag kombinēt reālas maiņas, sākas daudz jautājumu.
, 2019-12-01 22:20, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Šosezon, tikušam pie lielāka laika, to punktu ir vairāk (gandrīz divreiz un uz šo brīdi viņa vidējie rādītāji ir labāki kādi bija Blaceram pagājušajā sezonā), arī minoros viņš spēlēja gana rezultatīvi (Zemgum, ja kas, AHL, kur šams tik gadu uzspēlēja, un NHL vidējie punkti ir identiski iz šo brīdi - 0.28).

Par vietu - lai nesāktos kārtējais ārprāts ar kaut kādām versijām par manis rakstīti, pateikšu, ka, neapšaubāmi var mainīt Balceru pret Polu. Droši un bez nožēlas.

Taču, no otras puses, Pols pilda arī savas spēka uzbrucēja funkcijas - otrais komandā (starp uzbrucējiem) pēc spēka paņēmieniem, ceturtais pēc bloķētajiem metieniem. Vai viņi ir maināmi 1-pret-1? Nu, es teikti, ka nez vai. Tur vajag kaut ko citu izdomāt, jo, nav jau tā, ka Pols ir iespēlēts komandā nejauši - nebija kam spēlēt pirmajās maiņās, ai, lai Pols iet. Patiesībā tas, ka viņš spēlē kopā ar komandas rezultatīvāko, bet otro miesās mazāko uzbrucēju (Pažo), manuprāt, nav nejaušība.

Tāpēc tas "pasaulē vieglākais uzdevums" ir viegls tikai uz papīra, kad vajag kombinēt reālas maiņas, sākas daudz jautājumu.
Bet tieši tā arī tas notiek.

Atkal gribās vilkt paralēles ar Sabres tankošanu. Nu, ieliek kādu resnāku kadru pirmajā maiņā, OK. PP laiks, labāki maiņas biedri, augstāka produktivitāte, bet tās ir aprēķina laulības, kuras beigsies līdz ar tankošanu un kaplis atgriezīsies atpakaļ uz 4. maiņu, ja vien kāds muļķis negribēs savā komandā redzēt kapli ar uzbūstotu statistiku.

Ja tu būtu Sens GM, tu sezonas laikā neizmēģinātu AHL spridzinošos jaunos dažādās lomās NHL blicē? Šis ir tas laiks un tā sezona, it sevišķi pēc visiem treidu dedlainiem, kad to var un vajag darīt.

Pašreizējie virknējumi ir pilnīgi un galīgi pie deirsas. Ar viņiem tu nekad neko nepanāksi.

Ir jāsaprot, no kādas drēbes katrs ir taisīts, jādod izspēlēties un tas arī tiks darīts. Es ceru.
, 2019-12-01 23:01, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Bet tieši tā arī tas notiek.

Atkal gribās vilkt paralēles ar Sabres tankošanu. Nu, ieliek kādu resnāku kadru pirmajā maiņā, OK. PP laiks, labāki maiņas biedri, augstāka produktivitāte, bet tās ir aprēķina laulības, kuras beigsies līdz ar tankošanu un kaplis atgriezīsies atpakaļ uz 4. maiņu, ja vien kāds muļķis negribēs savā komandā redzēt kapli ar uzbūstotu statistiku.

Ja tu būtu Sens GM, tu sezonas laikā neizmēģinātu AHL spridzinošos jaunos dažādās lomās NHL blicē? Šis ir tas laiks un tā sezona, it sevišķi pēc visiem treidu dedlainiem, kad to var un vajag darīt.

Pašreizējie virknējumi ir pilnīgi un galīgi pie deirsas. Ar viņiem tu nekad neko nepanāksi.

Ir jāsaprot, no kādas drēbes katrs ir taisīts, jādod izspēlēties un tas arī tiks darīts. Es ceru.
Komandas ilgtermiņa attīstība ir pilnīgi cits stāsts. No tā skatoties - jā, lielākā daļa šīs komanda nebūs tā, kas nākotnē, ja nu tas laiks pienāks, cīnīsies par lielākiem panākumiem. Nu, vismaz tā tam būtu jābūt.

Pašlaik gan stāsts ir par to (nu, vismaz par to te man mēģināja pierakstīt briesmu lietas) kāpēc Balcers netiek saukts te un tūlīt. Es saku - lai viņu sauktu, vajag atbrīvot vietu. Vai tie viņa konkurenti tur ir tāpēc, ka spēlē labi, vai tāpēc, ka pilda miesassarga-kapļa funkcijas (pie reizes saku, ka Pols ne tuvu nav sliktākais šāda ampluā spēlētājs), tas jau ir otršķirīgi. Viņi tur ir un Balceram, kurš pats NHL laukumos, ja tā pavisam kritiski skatās, īsti nav spēlējis labāk kā tie "bomži" (ne mans izdomātais apzīmējums, atgādināšu), viņi ir kaut kā jāizkonkurē. Vai viņam ir lielāks potenciāls - gan jau, ka par daļu noteikti ir, bet tas vēl ir jāpierāda.

Par kapļu vietu pirmajās maiņās - dažāda tā pieeja ir. Savulaik Sedīniem tik vajadzēja pielikt klāt kādu kapli, kas tīrīs nost viņiem laukumu un lietas notika.
, 2019-12-01 23:10, pirms 4 gadiem
Tur jau tie pīrāgi, ka Balcers pagājušajā sezonā bija labāks. 0,39 PPG bez pirmajām maiņām, Pols rāda to pašu, bet no 1. maiņas ar labu NHL čali sev blakus.
, 2019-12-01 23:24, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Tur jau tie pīrāgi, ka Balcers pagājušajā sezonā bija labāks. 0,39 PPG bez pirmajām maiņām, Pols rāda to pašu, bet no 1. maiņas ar labu NHL čali sev blakus.
Tad, tomēr, to Polu tu gribi izēst no OTT sastāva par katru cenu?
Tas ir pieņēmums, ka 2+2=4, taču, domāju, ka labi zini, ka tas tā nestrādā.

Bez pirmajām maiņām (lai gan epizodiski ar), bet ar, lai arī ne pašu lielāko, PP laiku un iespētiem 3+1 iekš šiem PP, t.i., 3 no 5 goliem tika iemesti vairākumā.

Pīrāgi tie ir ļoti līdzīgi un treneris izvēlas tos, kuri, viņaprāt, labāk izskatās uz viena šķīvja. Lai kāds pīrāgs, nolikts blakus, izskatītos tikpat labi, vajag pa šķīvjiem pārējos pārlikt citādāk + kādu mest ārā.

P.S. Lai te nebūtu vēl kādu karstgalvju - nesaku, ka Balceram nav vietas OTT, tā vienkārši ir jāatrod, lai no viņa būtu jēga (līgas vājākā PP uzlabošanā viņš noderēt, protams, varētu). Pagaidām, no treneru puses, tā nav atrasta vai nemaz netiek meklēta.
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".
Mirklis pēc Nika Feņenko (Nr. 21) gūtajiem vārtiem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Feņenko turpina precīzo metienu virkni, Vilmaņa 0+3 kaldina atspēlēšanos no 2:5

Visās trijās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra otrās kārtas kaujās vārtus guvis Beikomo "Drakkar" aizsargs Niks Feņneko, kuram šonakt trīs rezultativitātes punkti (1+2) panākumā (6:5) pagarinājumā pār Akadī-Bathērstas "Titan".