Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krastenbergam trīs punkti ECHL mačā, Eglem trīs piespēles NCAA

Krastenbergam trīs punkti ECHL mačā, Eglem trīs piespēles NCAA
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Kamēr latviešu hokejistiem šonakt neizdevās izcelties ar punktiem Amerikas Hokeja līgas mačos, Renārs Krastenbergs aizvadīja lielisku spēli ECHL, bet Haralds Egle bija ļoti rezultatīvs NCAA.

Rūdolfs Balcers izdarīja divus metienus un ieguva pozitīva lietderības koeficientu „Senators” mačā AHL, viņa komandai izcīnot uzvaru 4;2 pār Jutikas „Comets”. Sausā tikmēr nācās Teodoram Bļugeram un viņa pārstāvētājai „Penguins”, kas ar 0:1 zaudēja Bufalo „Sabres” fārmklubam „Americans”. Bļugers bija laukumā vienīgo vārtu zaudējumā un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Zaudējums papildlaikā Ņikitas Jevpalova pārstāvētajai „Rocket”, kas savā laukumā piekāpās „Phantoms” ar 2:3. Jevpalova rēķinā divi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. Savukārt Matīss Kivlenieks palika Klīvlendas „Monsters” rezervē uzvarā papildlaikā pār „Crunch” ar 4:3.

ECHL ļoti rezultatīvu maču aizvadīja Renārs Krastenbergs, kurš guva trīs punktus (1+2) „Nailers” uzvarā pār „Fuel” ar 6:2. Krastenbergs divus punktus nopelnīja skaitliskajā vairākumā un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Viņam tā ir labākā spēle šajā līgā, un kopumā 14 mačos Latvijas 19 gadus vecais uzbrucējs nopelnījis deviņus punktus.

NCAA laukumos rezultatīva nakts arī Haraldam Eglem, kurš izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm Klārksonas universitātes panākumā pret „Brown” (5:1). Egle nopelnīja arī lietderības koeficientu +3, un šī bija viņa rezultatīvākā spēle šosezon. Kopumā viņam 13 punkti 11 mačos.

Kārlis Čukste tikmēr palīdzēja „Quinnipiac” gūt sauso uzvaru pār „Princeton” universitāti (3:0). Čukste izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem. Uzvara arī Eduarda Tralmaka Maines universitātei, pieveicot „Vermont” ar 2:1. Tralmakam šajā mačā viens metiens pa vārtiem. Gan Tralmaks, gan Čukste spēlēja savu komandu pirmajā maiņā.

Aļaskas universitātei uzvaru izcīnīt palīdzēja Gustavs Dāvis Grigals – viņa komanda papildlaikā ar 4:3 pieveica „Bulldogs”. Spēles statistika vēl nav pieejama. Savukārt Mareks Mitens nepiedalījās „Lake Superior” komandas zaudējumā Minesota štata universitātei ar 2:4.


Foto: North Bay Battalion
36

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.