Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš gūst vārtus un palīdz "Lada" sagraut Siksnas "Saryarka"

Ozoliņš gūst vārtus un palīdz "Lada" sagraut Siksnas "Saryarka"
"Lada" uzbrucējs Artūrs Ozoliņš cīņā par ripu. Foto: hclada.ru

Ar trešo vārtu guvumu šosezon Krievijas Augstākajā līgā (VHL) atzīmējās uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, palīdzot Toljati „Lada” vienībai tikt pie pārliecinoša panākuma pret cita latvieša – Edgara Siksnas pārstāvēto „Saryarka” ar 4:0. Pie uzvaras tika arī Ērika Ševčenko „Yugra”, bet Kirila Tambijeva „Torpedo” cieta zaudējumu.

Hantimansijskas „Yugra” papildlaikā ar 4:3 apspēlēja „Gornyak”. Aizsargs Ēriks Ševčenko maču uzsāka pirmajā pārī, laukumā pavadīja 22:47 minūtes, ar rezultativitātes darbībām neatzīmējās, toties saņēma divas soda minūtes par pretinieka turēšanu ar nūju, maču noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Deviņās spēlēs aizsargs atdevis divas piespēles, tikai vienā no spēlēm pavadot uz ledus mazāk pār 20 minūtēm. Tikmēr 24. septembrī līgumu parakstījušais Ēriks Žohovs vēl nav piedzīvojis debiju „Yugra” sastāvā.

Artūra Ozoliņa Toljati „Lada” ar 4:0 pārspēja Edgara Siksnas „Saryarka”, no kuras pirms šīs cīņas tika atlaists bijušais Rīgas „Dinamo” treneris Kari Heikile. Latviešu uzbrucējs Ozoliņš spēlēja otrajā trijniekā, izveidoja vairākus momentus pie „Saryarka” vārtiem, kļūstot par pēdējo vārtu autoru, iemetot ripu tukšos vārtos. Trešos vārtus „Lada” labā guva Staņislavs Čistovs, kurš pagājušajā sezonā aizvadījis septiņus mačus „Dinamo”. Ozoliņš astoņos mačos sakrājis deviņus (3+6) punktus, kamēr Siksna deviņās spēlēs atdevis vienu piespēli, bet viņa lietderības koeficients -4 ir viens no sliktākajiem komandā.

Kirila Tambijeva Ustkamenogorskas „Torpedo” ar 2:3 piekapās CSK VVS. Tambijevs šodien palika sausā, un pagaidām aizvada neveiksmīgo sezonu, jo astoņas spēlēs ticis tikai pie viena punktu par piespēli, vidēji mačā uz ledus pavadot 14:33 minūtes.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2018-10-01 21:25, pirms 6 gadiem
Tambijevu drīz atlaidīs...

     [+] [-]

, 2018-10-01 22:12, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tambijevu drīz atlaidīs...
ja nav liels cipars līgumā, vienkārši nometīs uz fārmu pie Kobas