Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Reķis iemet mazākumā, rezultativitātes sēriju turpina arī Jekimovs

Agris Suveizda

Reķis iemet mazākumā, rezultativitātes sēriju turpina arī Jekimovs
Arvīds Reķis
Foto: Hockeyweb.de

Vācijas spēcīgākajā hokeja līgā pie trešā rezultativitātes punkta trīs spēlēs tika 37 gadus vecais aizsargs Arvīds Reķis (2+1), kurš guva savus otros vārtus šosezon. Savukārt Dānijā pie ceturtā punkta četros mačos tika Roberts Jekimovs.

Vācijā ar vārtu guvumu izcēlās aizsargs Arvīds Reķis, kurš 33. minūtē 18 sekundes līdz mazākuma beigām izvirzīja vadībā Augsburgas "Panther", tobrīd panākot 2:1. Otrās trešdaļas izskaņā Reķis gan nopelnīja savu otro noraidījumu, un Manheimas "Adler" trešās trešdaļas sākumā to pārvērta vārtu guvumā (3:2) un beigās uzvarēja ar 5:3. Citā spēlē Krēfeldes "Pinguine" viesos ar 2:4 piekāpās "Ingolstadt". Herberts Vasiļjevs spēlēja trešajā maiņā.

Dānijā ar rezultatīvu piespēli izcēlās Roberts Jekimovs, kura pārstāvētā Herningas "Blue Fox" atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr bullīšos piekāpās Herlevas "Eagles" (2:3). Jekimovs spēlēja otrajā virknējumā, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Jekimovs katrā no četrām spēlēm ticis pie viena punkta (1+3). Slovākijā "Zvolen" ar Jāni Andersonu un Renāru Demiteru ierindā savā laukumā ar 5:6 piekāpās "Banska Bystrica", bet "Martin" bez Artura Salijas mājās pārspēja "Nove Zamky" (3:0).

Austrijas atklātajā hokeja čempionātā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Kristaps Bazevičs, kura pārstāvētā Ļubļanas "Olimpija" savā laukumā gan cieta sakāvi pret Lincas "Liwest" (3:8). Bazevičam pozitīvs lietderības koeficients +1 un trīs metieni pa vārtiem. Piecās spēlēs aizsargs sakrājis trīs (1+2) punktus. Tikmēr uzvaru svinēja Grācas "99ers", kas savā laukumā ar 3:0 pārspēja ungāru "Fehervar AV19". Zintis Nauris Zuševics spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Čehijas Ekstralīgā sakāvi piedzīvoja Zlīnas PSG, kas izbraukumā ar rezultātu 1:5 kapitulēja Prāgas "Sparta". Roberts Bukarts uz ledus bija 16 minūtes un 45 sekundes, izdarīja divus metienus un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Zaudēja arī "Mountfield", kas viesos izlaida divu ripu pārsvaru un beigās izglāba vienu punktu, bullīšos ar 3:4 piekāpjoties Plzeņas "Škoda". Andris Džeriņš spēlēja 18 minūtes un 40 sekundes, izdarīja vienu metienu, uzvarēja 13 no 21 iemetiena (61,9%) un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Francijas čempionātā uzvaru pagarinājumā svinēja "Lyon", kas mājās ar 2:1 pārspēja "Amiens". Mikam Lipsbergam divi metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -1, Artūram Mickevičam neitrāls lietderības koeficients un septiņi metieni pa vārtiem, bet viesu rindās nebija Armanda Bērziņa.
Neskatoties uz "Champnix-Morzine" uzvaru pār "Gap" (4:3), spēli ar negatīvu lietderības koeficientu -1 pabeidza arī Edgars Homjakovs un Aleksandrs Galkins. Homjakovs izdarīja divus metienus pa vārtiem, bet Galkins – vienu. Negatīvs lietderības koeficients -1 arī Rolandam Vīgneram, kura "Strasbourg" mājās ar 2:3 piekāpās "Grenoble". Vīgneram divi metieni pa vārtiem.

Šveicē nespēlēja neviens no latviešiem. Ivars Punnenovs bija rezervē "Tigers" zaudējumā "Biel" (2:5), bet Elvis Merzļikins ("Lugano" ar 5:3 pārspēja "Lausanne") un Ronalds Ķēniņš ("Lions" mājās ar 2:3 pagarinājumā zaudēja "Ambri-Piotta") veselības problēmu dēļ bija ārpus pieteikuma. Somijas pēc spēka otrajā līgā uzvaru svinēja "KeuPa", kas trešajā trešdaļā atspēlēja divas ripas un bullīšos ar 3:2 pārspēja "Peliitat". Roberts Locāns spēlēja pirmajā uzbrucēju trijniekā, izdarīja divus metienus pa vārtiem un nebija laukumā gūtajos vai ielaistajos vārtos.

Izmantotie resursi:
HC Sparta Praha - PSG Zlín, 30.09.2016 |...
HC Škoda Plzeň - Mountfield HK, 30.09.2016 |...
erstebankliga.at
erstebankliga.at
tilastopalvelu.fi
Gólové hody v Tipsport Lige. Nitra si poradila...
Danmarks Ishockey Union | Official Game Sheet
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
https://www.telekomeishockey.de/eve...
https://www.telekomeishockey.de/eve...
ligue_magnus.stats.pointstreak.com

     [+] [-]

, 2016-10-01 03:16, pirms 8 gadiem
Prieks, ka ir spēlētāji, kuri nepadodas dinamo sirēnu dziesmām un turas no augoņa pa gabalu.

     [+] [-]

, 2016-10-01 05:48, pirms 8 gadiem
metalurgu audzēkņi spēlē daudz maz labi, TRTD tos noveduši līdz nejēdzībai

     [+] [-]

, 2016-10-01 08:30, pirms 8 gadiem
Dzierkalam šonakt 2+1 un spēles 1. zvaigzne QMJHL – Includes live game day coverage,...
Rubīnam arī gols WHL Network .

     [+] [-]

, 2016-10-01 09:18, pirms 8 gadiem
Girgensonam šonakt -4 un spēles 1. zvaigzne!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-01 09:33, pirms 8 gadiem
Gandrīz vai jāsaka ka visiem jālasās prom no DR lai sāktu spēlet labu hokeju! Skarbi,bet tā ir patiesība!

     [+] [-]

, 2016-10-01 10:38, pirms 8 gadiem
salming18 rakstīja: Gandrīz vai jāsaka ka visiem jālasās prom no DR lai sāktu spēlet labu hokeju! Skarbi,bet tā ir patiesība!
salidzinaji limenus KHL,ar Vacijas piem liigu, tads pokemons arprac vienakrsi

     [+] [-]

, 2016-10-01 10:48, pirms 8 gadiem
Jums ir nepieciešams naudas aizdevumus starp indivīdiem tikt galā ar finansiālām grūtībām, lai beidzot izkļūt no strupceļa, kas izraisa bankas. Ms sandrana firma spēj veikt aizdevumu summa, kas jums nepieciešams, un ar nosacījumiem, kas padara jūsu dzīvi vieglāku.

Piedāvājam € 10.000 līdz € 5.000.000 uz atmaksas termiņu uz 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies