Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarts: "Ticu, ka šis ir pozitīvs solis manā karjerā"

Krišs Upenieks

Bukarts: "Ticu, ka šis ir pozitīvs solis manā karjerā"
Roberts Bukarts
Foto: Sipa/Scanpix

LETA. Latvijas hokejists Roberts Bukarts pēc pievienošanās Čehijas komandai Tršinecas "Ocelārži" ir pārliecināts, ka tas viņa karjerā ir pozitīvs solis.

"Prieks, ka Tršinecas komanda izrādīja par mani interesi," kluba mājaslapā citēts 27 gadus vecais Bukarts. "Šī ir laba organizācija, kas aizvadītajā sezonā sasniedza Čehijas augstākās līgas finālu. Man patīk šīs komandas sistēma, kurā ir pieredzējušu un gados jaunu spēlētāju sajaukums. Ticu, ka šis ir pozitīvs solis manā hokejista karjerā."

Bukarts izteicās, ka viņam patīk "Ocelārži" ambīcijas. "Tradicionāli šī komanda vēlas cīnīties par augstām vietām un tā ir īpašība, kas mani patiešām uzrunā," bilda uzbrucējs.

Latvijas hokejists gan pagaidām nezina, kāda būs viņa loma jaunajā komandā. "Esam par to runājuši ar kluba sporta direktoru un treneri, taču vēl ir laiks, lai saprastu manu lomu."

Savukārt aizvadīto pasaules hokeja čempionātu, kurā Latvijas izlase finišēja astotajā vietā, Bukarts nosauca par interesantu turnīru. "Ne tikai man, bet arī visam Latvijas hokejam tas bija labs turnīrs, kuru mēs izbaudījām. Sapratām, ka varam iet vēl tālāk un nākamajā čempionātā, iespējams, sasniegt pusfinālu."

Čehijas Ekstralīgā pēdējās trīs sezonas Bukarts pārstāvēja Zlīnas ''Aukro Berani'' komandu, kurā bija viens no uzbrukuma līderiem.

2017./2018. gada sezonā Roberts Čehijas Ekstralīgā guva gandrīz vidēji punktu spēlē, 50 mačos izceļoties ar 21 vārtiem un 28 rezultatīvām piespēlēm. Bukartam arī lielisks lietderības koeficients plus 15. ''Play-off'' četrās spēlēs uzbrucējs iekrāja vienu rezultatīvu piespēli.

Roberts šogad bija arī Latvijas valstsvienības kapteinis pasaules čempionātā, kurā Latvija aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, kur līdzīgā spēlē minimāli zaudēja Zviedrijai. Pasaules čempionātā Robertam astoņās spēlēs divi vārti, divas rezultatīvas piespēles, kā arī neitrāls lietderības koeficients.

Triņecas komanda ''Ocelari'' pagājušajā sezonā Čehijas Ekstralīgā regulāro turnīru noslēdza trešajā vietā ar 92 punktiem 52 spēlēs, bet finālā piecu spēļu sērijā ar 1-4 piekāpās pēdējo divu sezonu čempionei Brno ''Kometa''.

Izmantotie resursi:
LETA

  +3 [+] [-]

, 2018-06-01 22:40, pirms 6 gadiem
Malacis,lai cinas un viss izdodas

  +1 [+] [-]

, 2018-06-02 00:16, pirms 6 gadiem
Tiešām autoram ir grūti izlasīt virsrakstu un izlabot kļūdas ,ko māca 3. klasē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-06-02 09:54, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка